Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spina bifida, gergin omurilik ve lipom hastasi olanlar

Meren41

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaslar dogustan spina bifida hastasiyim.
Dogdugumda spina bifida ameliyati oldum.
Bu zamana kadar hic bir problemim yoktu. Yurume, idras vs her sey yolunda.
Kasım 2016 da kuyruk sokumu ağrılarım basladi ve mr sonuclariyla gergin omurilik ve lipom teşhisi konuldu.
Doktorum dediki ilk ameliyati eden doktor yag bezesini tam temizleyememis bu yuzden kilo aldikca yag bezesi buyumus.
Ve yapisiklik varmis.
Bayramdan sonra persembe ameliyat olucam insallah. Ve cok korkuyorum...
Doktor ameliyatima resmen umutsuz vaka gibi bakiyor ya cok riskli felc kalabilirsin idrarini hissetmeyebilirsim falan diyor..
Benimle ayni seyleri yasayan hic yok mu? Bu ameliyati olan yok mu?? :(
Bu arada doktorumun adi Prof. Dr Volkan Etuş

Meren41 Öncelikle çok geçmiş olsun. Bende de aynı hastalık mevcut. Tek Doktora bağlı kalmamanızı öneririm birkaç doktora daha görünün ona göre ameliyat olun. Bende Bursa'da olduğumdan size [FONT=sans-serif]Prof. Dr. [/FONT]Hakkı Kaya Aksoy'u tavsiye ederim

Merhabar,bende de sizin gibi sapına bfida var,ve buna bağlı gergin omurilik vardı.14 15 yaşlarında gergin omuriliğe bağlı skolyoz ameliyatı oldum.Dediginiz gibi doktorlar banada çok kötü şeyler söyledi, çoğusu ameliyat etmeyi kabul etmedi felç olursun diye, ama gün geçtikçe bana daha çok sıkıntı çıkartmaya başladı bu yüzden tek çarem ameliyat olmaktı bende Prof.Dr.Nejat akalan'a gittim bir tek o ameliyat yapmayı kabul etti ve ben ameliyattan gayet sağlıklı çıktım 2 3 hafta içinde yürümeye başladım Meren41

Cook tesekkur ederim ..
Volkan beye güveniyorum bende...

bende spina bifidalıyım 7 aylıkken sakrumda fıtıklaşma alındı onun dışında spina bifida alakali bii ameliyat olmadım ama mesane sorunlarıyla uğraştım böbrekleri kaybettim 7 yaşında diyalize başladım falan allahın en ağır imtihanı rabbim sabır versin

Arkadaşlar, benzer deneyimio lanlar yazarsa herkes için çok faydalı olacaktır

Üst Alt