Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Spina Bifida hastalarına Florence Nightingale Hastanesi'nde ücretsiz kontrol
"Şusundan almıyoruz ama busu xxx TL" derler genelde. Acaba burada da böyle bir şey mi var? Çünkü spina bifidalılara ücretsiz, xx'Lilere ücretli demenin bir anlamı yok gibi geliyor bana...
Olabilir haklısınız belki,bu konuyla ilgili sağlık sorunu yaşayan arkadaşlar telefonla ya da yüzyüze gidip net ve kesin bilgi alabilirler...Sonradan sıkıntı yaşamamak adına...
Hastanede böyle bir merkez oluşturmuşlar, ' Spina Bifida Uygulama ve Araştırma Merkezi ' Bu yüzden ücretsiz olarak sgk kapsamında olan spinalı çocuklara bakıyorlarmış galiba, sebebi bu olsa gerek.
Yok 23 Nisan kutlanmış ama, merkezle ilgili genel olarak verilmiş bilgi. Sadece o gün için değil yani. Başka açıklamalar da var linkler çoktu ben bunu seçmiştim arasından.
Engelliler biz sitesi'ne duyuru;Spina Bfida için florence nightingale Hastahanesi'ne
Engelliler biz sitesi'ne duyuru;Spina Bfida için florence nightingale Hastahanesi'ne başvuru da bulunup ya da araştırıp faydalanabilenler oldu mu?Bilgilendirme yapabilir misiniz?