Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spina Bifida hastalarına Florence Nightingale Hastanesi'nde ücretsiz kontrol

topal__

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Spina Bifida çocuğu olan arkadaşlar Florence Nightingale Hastanesinde Spina Bifidalı Hastalara muayenesinden ve ameliyatlarından ücret alınmıyor ilgililere duyurulur.

Nedenini bilemiyorum bilgi vermek amaçlı yazdım ben de rahatsızlığı olan arkadaşlar varsa bir araştırma yapabilirler diye düşündüm.

"Şusundan almıyoruz ama busu xxx TL" derler genelde. Acaba burada da böyle bir şey mi var? Çünkü spina bifidalılara ücretsiz, xx'Lilere ücretli demenin bir anlamı yok gibi geliyor bana...

Olabilir haklısınız belki,bu konuyla ilgili sağlık sorunu yaşayan arkadaşlar telefonla ya da yüzyüze gidip net ve kesin bilgi alabilirler...Sonradan sıkıntı yaşamamak adına...

spina bifidalı hastası olarak araştırıcam bu konuyu teşekkür ederim bilgi için :)

Rica ederim Çanakkale...Dilerim olumlu ve faydalı olur.Şifalar diliyorum :)

23 nisan nedeniyle yazıyor hala devam ediyor mudur acaba?

Yok 23 Nisan kutlanmış ama, merkezle ilgili genel olarak verilmiş bilgi. Sadece o gün için değil yani. Başka açıklamalar da var linkler çoktu ben bunu seçmiştim arasından. :)

Engelliler biz sitesi'ne duyuru;Spina Bfida için florence nightingale Hastahanesi'ne

Engelliler biz sitesi'ne duyuru;Spina Bfida için florence nightingale Hastahanesi'ne başvuru da bulunup ya da araştırıp faydalanabilenler oldu mu?Bilgilendirme yapabilir misiniz?

Üst Alt