Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spina Bifidalıyım. İkinci bebeğime hamileyim. Mutluluğumu paylaşmak istedim

AYCAGOZLU

Üye
Konular
30
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar nasılsınız.
Uzun süredir siteye giriş yapamıyordum, rumuz adını şifremi unutmuştum ama buldum ve tekrar sizlerleyim. Ben spina bidfidayım, 2 yıl önce size burada sipina bifida olduğumu o an bölümüne yazdım. Şimdi evlenip geldim karşınıza.
Evlendim bir kızım var ve engelliyim. Eşimle internette tanıştım. O sağlam biri engelli değil ama beni bu şekilde sevdi kabullendi, bende onu sevdim. Bir kızımız oldu nur topu gibi, şimdi 2. bebeğimi bekliyorum kısmetse. Kızımda hiç sıkıntı yaşamadım ama sanki bu çocuğum engelli olursa korkusunu yaşıyorum nedense.
Bana dua edin ihtiyacım var. Allah herkeze annelik duygusunu yaşatsın, çok güzel şey inanın....

Maşallah, Allah mutluluğunuzu daim etsin, 2ci bebeğinizi de sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.
Dualarımız sizinle :)

İnşallah sıkıntısız üzüntüsüz bir hamilelik süreci geçirip, bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alman ve büyütmen dileğiyle.. Dualarımız seninle arkadaşım:)..

Bende bir spina bifidalı olarak çok mutlu olduğumu dile getirmek isterim..
Allah 2. çocuğunuzu da sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin... Darısı başıma inşallah..

Siz doğru insanla karşılaşarak en büyük şansı zaten yakalamışsınız ...
Bundan sonra da o şans hep sizinle olacaktır...

Sana özelden de yazdım Ayça'cım, ilk bebeğimde aynı korkuları yaşadım. Ben panik atak hastalığına yakalandım. Endişe etme canım, doktor kontrollerini ihmal etme. Bak göreceksin endişelerinin yersiz olduğunu. Benimde çok tatlı bi bebeğim oldu, aslan gibi delikanlı oldu. Benim elimden tutuyor, şu anda bana çok yardımcı oluyor. O benim herşeyim, iyiki rabbim verdi bana yavrumu. Binlerce şükürler olsun hayatım, hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almanı diliyorum. Senin adına çok mutlu oldum canım. Görüşrüz

Çok teşekkür ederim arkadaşlar, çok sağolun. Allah razı olsun hoşçakalın.

Allah bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Mutluluğunuz daim olsun.

allah mutluluğunu daim etsin ayçacım bende spina bifida hastasıyım Meningosel;mi hastalığın Meningomiyelosel yoksa bumu cnm benimki[FONT=Verdana]
"Meningomiyelosel cnm en ileri boyutu hastalığın bu arada çalışıyormusun crada yeni katıldım aranıza ben amacım tanımak kaynaşmak sizlerle ve yanlız olmadığımı bikere daha görmek istiyorum"
[/FONT]

Tebrikler allah saglıkla kucagınıza aldırsın, analı babalı büyütsün.. :)

amin sağlun arkadaşlar rabbim isteyen herkeze evlat sevgisini tattırsın hayattaki en güzel duygumuş bunu anladım

Bu mutluluğu bizlerle paylaştığın için teşekkürler böyle güzel haberler almak umut aşılıyor insana :eek::eek::eek: ilk bebeğinde sorun yaşamadığına göre muhtemelen bunda da yaşamayacaksın ama kontrollerini ihmal etme.

Yüreğim ve dualarım seninle inşallah her ikiniz içinde kusursuz bir deneyim olur, sağ salim kavuşursun bebeğine...

allah eşinle evlatlarınla mutlulugunuzu daım etsın canım.aklına öyle kötu şeyler getırme sadece senın degıl normal bır anne adayı bıle hamılelıkte bu korkuları yaşar. benımde ıkı tane kızım var çok şükür sağlıklı sıhatlıler ama hamılelıgım zamanında benımde böyle korkularım oldu . sen allaha sıgın hayırlısıyla sağ salım alırsın bebegını kucagına.:

Allah mutluluğunu daim etsin, evlatlarınla sağlıklı sıhhatlı nice yıllar dilerim. Ben de spina bifidalıyım çok mutluyum ama umarım bizlere de Allahü Teala anneliği tattırır :)

çok sağlun arkadaşlar annelik duygusu çok güzel bir duygu rabbim herkeze o duyguyu yaşatsın inşallah....

Allah analı babalı sağlıklı saatli büyütmeyi nasip etsin ablacım :)

benim çocuğumda sifina bifida diyolarya işte ne haltsa ondan.belinde kesesi vardı doğduğunda şuan 11 yaşında ve halen altına bez yapıyorum çocuğun alt tarafında hiç his yok.zamanla geçermi acaba yürüyo ama tam dengeli deği.topuklarına basıyo.ilerisini çok merak ediyom acaba oda bigün düzelir kız severmi evlenebilirmi biraz bu konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim.anne olmak çok zormuş onun geleceğini düşündükce çok yıpranıyorum çok üzülüyom.lütfen sizdeki hastalığın acaba aynındanmı çok merak ediyorum .hastalığınız hakkında biraz bilgi verirseniz ve bana yardımcı olursanız çok memnun olurum saygılar.

hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

zhl06;

her hastalık farklı dal dal ben kendmi anlatmıştım doğduğumda belimde ur varmış o alınınca baş büyüme yapmış cihaz koymuşlar bu seferde belden aşağı sinire denk gelmiş altıma bez kullanıyorum ama evlendim eşim sağlıklı bir engeli yok evlendim cinselliğide yaşadım evlat sevgisinide rabbime şükürler olsun allah yar ve yardımcınız olsun

çok sevindim isin adınıza rabbim sağlıklı evlat versin inş dualarımız seninle cnm anne olmak başka bi duygu alah herkese nasip etsin inş...

sağol mihrimah evet çok güzel bir duygu allahım elimi boş bırakmasın inşallah....

Üst Alt