Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spina Bifina hastalığı hakkında..?

Zaur

Üye
Konular
66
Reaksiyonlar
0
Selam, arkadaşlar Spina Bifina hastalığı hakkında detaylı bilgi kimde var yani bunun tedavisi varmı varsa güvenilir doktor Türkiye ve dünyada kimlerdir?

malesef tadavisi yok ... dünyada ki tedaviden bir fikrim yok.

2 yaşında oğlum spina bifina hastası şu anda tıp fakültesinde konrollere götürüyorum lakin tedavi hakında kimse birşey söylemiyor sağlam cocuğa bakar gibi bakıp bir sonraki aya randevu alıp tekrar gidiyoruz Allah sonumuzu hayırlı kılsın

Bende Spina Bifina 27 yıldır bu hastalıkla ugrasıyorum yapılcak tek sey amaliyat olduysa belden tekarar geri yapısıyor. ona dikkaet edin bide norejen mesanaye dikka etin bide mesaneye dikka edin bu hastagıgı her doktor anlamaz.anlayanda iyi para alır zaten

DUrmadan doktora gitmenin bir anlamı da yok zaten. Omurilik bölgesindeki etkiye dair değerlendirme ve gerekirse ameliyat yapılır ve sonrası fizik tedavi + mesanenin/böbreklerin korunması için özen.

Bende meningosel ameliyatı oldum . Ankarada prof.Tunçalp özgen i tavsiye ediyorum hacettepe doktoru

Bu hastalığın uzmanları varmı Türkiyede?

Türkyede iki doktor

Türkyede iki doktor sayabilirim . Tunçalp özgen ankara. Necmettin pamir istanbul

Peki bu hekimlerin olumlu tedavi örnekleri varmı?

Tunçalp özgen ankarada ve dünya çapında bir doktor hacettepe rektörlügünü yapmış . Ve oldugu gibi herşeyi söyleyen biri . Beyin ve omirilik cerrahı.

Ben onda ameliyat oldum 5 yıl öncesine kadar çok iyidim. 20 sene önce oldum ameliyatı benim üst üste yaptıgım dogumlar biraz da ihmal beni şuanki duruma getirdi . Kesinlikle o doktora gitmenizi öneririm

Bizdeki hasta 12 yaşında erkek çocuğudur, sizce umut varmı?

Neden olmasın . Umut kesmemek lazım benimkide doguştan ama 38 yaşındayım 4 tane çocugum var herşeye ragmen çok mutluyum . Ankaradaki doktora gösterin birde . Çare kimde bilinmez

Bende spina bifidalıym, 27 yaşındayım. Marmara üniversitesinde Mehmet Özek tarafından ameliyt oldum. Kalıcı olarak sadece norojen mesane problemim var onlarıda ilaçlarla halledyorum. Allaha şükür resmen hiçbir sorunum yok. Normal insanlar gibi yaşıyorum araba kullanıyorm geziyorum dolaşıyorm...Bu doktoru bulmanızı tavsiye ederim.

21 yaşımdayım bu gibi ilaçları yeni duyuyorum hiç doktorlarım bu ilaçdan bahsetmedi.

Selam, arkadaşlar neyrocerrah onurgabeyin cerrahi hidrosofeliya tedavisinde Leved Firatın tecrübesine güvenile bilirmi?

İyi akşamlar

Hiç bilmediğim duymadığım bir yötem merak ettim bizide bilgilendirirseniz sevinirim

Üst Alt