Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spinal Muskuler Atrofi (SMA) 4 tipi için hangi oranda rapor verilir?

seropolat

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar
aşağıdaki yazılanlara göre rapor alma şansım varmı ? anlayan bir arkadaşımız varmı ?
raporu özel bir hastaneden bende ne var ne yok bilmek için istedim buna göre başvuru yapıcam

- Lomber vertebralarda konveksitesi sağa bakan rotoskolyoz mevcuttur.
-Spinal Muskuler Atrofi (SMA) 4 tipi
- Spinal kord lezyonlarına bağlı hareket kaybı gözlenmiştir.
- L3-4,L4-5 , L5-S1 disklerinde dejeneratif sinyal ve yükseklik kaybı izlenmiştir.
- L3-4,L4-5 , L5-S1 düzeylerinde posterior elemanlar birleşmemiştir. (spina bfida Meningomiyelosel )
- L3-4,L4-5 , L5-S1 disklerinde anterior epidural yağı silen foramenleri inferiordan daraltan diffüz anüler buldıng mevcuttur.
- Spinal kord L5-S1 düzeyinde sonlanmaktadır. Görünümtetherekord ile uyumludur.

rapor tecrübesi ...

dostlar merhaba ,
kaçıncı olduğunu bilmiyorum ama tekrar rapor almak için maliye vasıtası ile antalya eğitim araştırma hast. başvuru yaptım.
deneyimleri paylaşmak ve çıkan sonuçlar konusunda fikri olan var ise paylaşırsa sevinirim.
sabah erken gittiğim halde yaklaşık 2 saat kuyrukta evrakları vermek için bekledim .öğlene yakın aldığım form ile bölümleri dolaşmaya başladım. önerim tetkik ,film vs istiyecek bölümleri önce dolaşmanız.neyse ben 1.5 günde bitirebildim.Dolaşım sonrası belgeyi yine sağlık kuruluna verdim vermeden foto aldım ne yazıldığını bilmek adına .
ilginçtir heyet günü 27 aralık yaklaşık 2 ay sonra !!!!!!! garip geldi bu kadar uzun olması maliye vasıtası ile gittiğim için mi bu şekilde oldu anlamadım ama uzun bir zaman ....
mevcut rahatsızlıklarım ,skolyoz,spina bifida ve gergin omirilik sendromu .bu na göre %40 üzeri alabilirmiyim?
genel olarak DR lar anlayışlı derdinizi anlatınca bi nebze dinliyor ama kraldan çok kralcı olanlar var onları anlamakta zorlanıyorum ....

oEG3Bo.jpg

lEJjnl.jpg

Solunum testi yaptırdınız mı onun resmi atar mısın ?

solunum testi yaptırdım evet ve akciğer filmi çekildi onları resmini almadım ;( ama dr solunum normal dedi .

cetveli inceleyin, bir fikir verebilir.. geçmiş olsun

Üst Alt