Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spinal Stenoz teşhisi askerlik muafiyeti sağlar mı?

umuteren

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar

Futbol oynarken ters düştüm ve sakatlık geçirdim. Mr sonucunda Spinal Stenoz teşhisi konuldu ve acil ameliyata alındım.2 tane titanyum implant omuriliğin üstüne ameliyatla entegre edildi. Uzun bir süre fiziki problemler yaşadım(bel ağrısı,yürümekte zorluk,eğilme kalkmada zorluk vb.) aradan 5 yıl şuan fiziki olarak bir zorluk yaşamıyorum ama sürekli dikkat halindeyim (kilo,oturup kalkma,ağır taşımama,ağır spor yapmama vb.). ama şurası da kesin fiziki hareketlerime dikkat etmesem ciddi sıkıntı yaşayabilirim. Askerlik geldi çattı,ilk muayenede doktor kontrol bile etmeden sıkıntı yok dedi,askeri hastane sevk istedim,henüz netleşen bir durum yok.Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan askerlik yapma zorunluğum var mı ? çürük alabilir miyim ?

Selamlar

Umut

sana tavsiyem askeri hastaneye sevk alabilirseniz alın tüm rahatsızlıkların ve test tetkik tahili rontgen gibi herşeyi gösterin. yok askeri hastaneye sevk alamaz isen sivil hastaneden saglık raporu alın ve onu askerlik şubesinde söyleyin.

Üst Alt