Arkadaşlar Spor aş sitesine girdim ve böyle bir yazı ile karşılaştım;
Engelli vatandaşlar tesislerimizden nasıl yararlanabilmektedirler?
Tesislerimizde engel oranı % 40 ve üzeri olan vatandaşlarımıza fiyat tarifemiz üzerinden %50 indirim uygulanmaktadır.
Bunun yanında şirketimiz ile, sağlık ve sosyal hizmetler daire başkanlığı özürlüler müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince, engelli vatandaşlarımız,
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir hizmeti olarak tesislerimizden ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler. Bu uygulamadan yararlanabilmek için İSÖM ile irtibata geçerek adınıza düzenlenecek bir raporla tesislerimize başvuruda bulunabilirsiniz.
İSÖMİletişim Bilgileri:
Adres:KarabaşMektebiSk.No:24,34425Tophane-Beyoğlu/İstanbul
Telefon:90(212)4499660
Fax : +90 (212) 252 11 04
ve yakınım isömü aradı;
ZEYTİNBURNU SPOR KOMPLEKSİ VE İSÖMLE GÖRÜŞTÜM
İSÖM DE SALI GÜNÜ RAPOR GÜNÜYMÜŞ. RAPOR ALINIRSA
(benim oturduğum yere yakın spor kompleksinde)
SALI PERŞEMBE 19:00 - 20:30 ARASI YÜZME YADA FITNESS
C.TESİ PAZAR 19:00 - 20:30 ARASI YÜZME YADA FIRNESS ÜCRETSİZMİŞ
diyor yani spor AŞ'nin; engellilere ücretsiz ve indirimli olduğu doğru.. ben bunu yeni öğrendim..
bu cumartesi Silivrikapı buz patenine gideceğim oradanda bilgi almaya çalışacağım olumlu bir sonuç varsa sizlere bildireceğim.
Bilgilerinize
Engelli vatandaşlar tesislerimizden nasıl yararlanabilmektedirler?
Tesislerimizde engel oranı % 40 ve üzeri olan vatandaşlarımıza fiyat tarifemiz üzerinden %50 indirim uygulanmaktadır.
Bunun yanında şirketimiz ile, sağlık ve sosyal hizmetler daire başkanlığı özürlüler müdürlüğü arasında yapılan protokol gereğince, engelli vatandaşlarımız,
İstanbul Büyükşehir Belediyesinin bir hizmeti olarak tesislerimizden ücretsiz olarak faydalanabilmektedirler. Bu uygulamadan yararlanabilmek için İSÖM ile irtibata geçerek adınıza düzenlenecek bir raporla tesislerimize başvuruda bulunabilirsiniz.
İSÖMİletişim Bilgileri:
Adres:KarabaşMektebiSk.No:24,34425Tophane-Beyoğlu/İstanbul
Telefon:90(212)4499660
Fax : +90 (212) 252 11 04
ve yakınım isömü aradı;
ZEYTİNBURNU SPOR KOMPLEKSİ VE İSÖMLE GÖRÜŞTÜM
İSÖM DE SALI GÜNÜ RAPOR GÜNÜYMÜŞ. RAPOR ALINIRSA
(benim oturduğum yere yakın spor kompleksinde)
SALI PERŞEMBE 19:00 - 20:30 ARASI YÜZME YADA FITNESS
C.TESİ PAZAR 19:00 - 20:30 ARASI YÜZME YADA FIRNESS ÜCRETSİZMİŞ
diyor yani spor AŞ'nin; engellilere ücretsiz ve indirimli olduğu doğru.. ben bunu yeni öğrendim..
bu cumartesi Silivrikapı buz patenine gideceğim oradanda bilgi almaya çalışacağım olumlu bir sonuç varsa sizlere bildireceğim.
Bilgilerinize