Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spor Bakanlığı sözlü mülakatta neler soruluyor?

Konular
31
Reaksiyonlar
0
selamün aleyküm arkadaşlar nasılsınız iyimisiniz keyifler nasıl iyimi spor bakanlığında çalışan arkadaşımız varmı acaba sözlü sınavda ne soruyorlar engelli alımı yapıyorlardıda pazartesini günü başlıyor nasıl başvuru yapabiliriz sözlü sınavda kaç soru sorarlar

işkur üzerinden alınıyor işçiler.

İşe alınacak 278’i engelli, 146’sı eski hükümlü olmak üzere toplam 3 bin 243 sürekli işçinin meslek kolları şöyle:

"Temizlik görevlisi, cankurtaran, mekaniker (pedallı araçlar),otobüs kaptanı (şoför),aşçı, aşçı yardımcısı, elektrik tesisatçısı (bina),güvenlik görevlisi, havuz suyu operatörü, ısıtma ve sıhhi tesisatçı, garson (servis elemanı),resepsiyon görevlisi (ön büro elemanı),soğutma ve iklimlendirme teknisyeni, bilgisayar donanım / teknolojisi teknikeri, çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri, makine teknikeri, gençlik lideri, muhasebeci."

Engelli ve eski hükümlüler temizlik görevlisi olarak işe alınacak. Başvuru yapacakların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekiyor.

Çim alan tesisi ve yönetimi teknikeri, makine teknikeri, gençlik lideri ve muhasebeci olarak işe alınacaklara sözlü sınav yapılacak. Bunların dışında kalan meslek kollarında başvuranlar ise 27 Şubat günü noter huzurunda kuraya tabii tutulacak ve kura sonucunda belirlenecek asıl adaylar ileri bir tarihte sözlü sınava tabii tutulacak.

hadi hayırlı hakkımızda inşallah emrdyl çok istiyorumda bakanlıkda ilk defa kadrolu olacamda sözlü sınavda başarılı olursam

Önce başvuru, kura ve en sonda sözlü mülakat olacak. Direk sözlü mülakatta alacaklar diye birşey yok.

bi yakınım normal başvuracak temizlik görevlisine önlisans mezunu başvurma hakkı varmı en az ilkögretim diyor başvuruda önlisansların başvurusu nasıl olacak kpss puanı geçerli olacakmı lise ve altı kuraya katılıyor kafam karıştı nasıl olacak

Önlisans ise başvuracağı kadrolar var eğer mesleği varsa.

arkadaşlar maaşlar nedir önemli olan benim için maaş bilgi verebilir misiniz?

aynen maaş bilgisi nedir acaba ne aliyollar örnek temizlik görevlisi

maaş bilgisini bilen varmı temizlik işi spor bakanlığı için ???

fcbulent
Tez-Koop iş sendikası ile görüştüm asgari ücretle başlıyorsun sendika üyeliği oluyor muş maaş belli değil ama oradaki temsilci bana ortalama 90 TL çıplak yevmiye günlük dedi zaten çarptığında ise 2700 TL brüt yapıyor diğerlerinide ekledin mi aşağı yukarı 2500-2600 TL olur gibime geliyor.Ben başvuru yapmadım ihtiyacı olan başvurabilir.

Maaş ilk 2 ay asgari ücretten ödenecek çünkü 2 ay deneme süresi var. Öyle çok uçuk rakamlar beklemeyin ilkin yoksa meb ile atananların durumuna düşersiniz ve mümkünse kendi ilinizden tercih yapınız.

Ben bulunduğum ilde asıl olarak çıktım şimdi ne olacak ?

@Serdar2719

Bulunduğum ilçede başlayabilir miyim acaba ?Birde yeni gençlik merkezi açılıyor bulunduğum ilçede hayırlısı olsun

Sözlü mülakat ne zaman olur ki daha önce nasıl işledi bilgisi olan yok mu

Ben de mülakat tarihini bekliyorum asil olarak

Karşında takım elbiseli 6 7 kişi oturuyor olacak ve bilmem ne başkanı bilmem ne yardımcısı ve sana 10 15 tane zarf arasından bir tanesini seç diyecekler bana Halı neyle temizlenir Halı temizliği nasıl olur gibi çok anlamsız hiç beklemediğim bir soru geldi zarfın içinden cevap Elektrik süpürgesiymiş benim aklım yıkamaya gitmişti ilk fırça su v.s bahsettem suratıma aval aval bakıyorlard sonradan süpürge dediysemde nafile yedeklere kaldım extra olarak Cumhurbaşkanımız kim Başbakan kim o kim bu kim diye sordular Cumhurumuzun başkanı SAYINRECEP TAYYİP ERDOĞAN diyerek cevap verdim ve başbakanlık sisteminin kaldırıldığını felan söyledim ben çok heyecanlıydım ilk defa böyle bir şey yaşayacaktım belkide adrenalimin kurbanı oldum sen sakın olma sakin ol.

Üst Alt