Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Spor müsabakalarına girişte yaşadığınız sorunlar..?

sdurgun

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
arkadaşlarbaşbakanlık özürlu kartıyla her türlü spor musabakalarında girişte ne gibi sorunlar yaşiyorsunuz

mesela ben istanbul olimpiyat sdadındakı trabzonspor bursaspor süper kupa fınalinde gittim özürluler girişindeki görevlilerin soyledıği şu laflara muhatap oldum sen nasıl özürlusun tekerleklı sandalyen yok kartı nerden aldın bu kart sahdemi

yine olimpiyat stadında oynanan ibb ts musabakasına gıttım özürlulerın girdıği giriş kapisının anahtarını 3 saatte bulamadılar 3 yıldızlı bir komıserın sorduğu soru bu kartı nerden aldın sahtemi bende cevabi yapiştırdım başbakan verdi demekki başbakan sahtecılık yapiyor dedım sustu

kasimpaşa trabzonspr ve fenerbahçespor trabzonspor musabakalarını hiç bir sorun yaşamadan girdim

BU sorunları İstanbul Spor İl Müdürlüğüne muhakkak iletin ve şikayetçi olun lütfen: İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iletişim bilgileri

Başka illerde bu gibi sorunlar yaşayan arkadaşlarımız kendi gençlik ve spor il müdürlükleri iletişim bilgilerine şuradan ulaşabilirler ve şikayetlerini iletebilirler:https://www.gsgm.gov.tr/Sayfalar/IlMudurlukleri.aspx

Sadece şikayet değil, spor faaliyetlerinde bulunmak, bilgilenmek vs gibi her konuda baglı oldugunuz il müdürlüklerine başvurun lütfen...

Yaşadıgınız sorunları bu kuruma gerekli bilgileri vererek ilettiğinizde sonuç alırsınız. Hem bu şekilde işin takipçisi olur sürekli sorun çıkaran kurum ve şahısların bilgilerini iletirseniz bu sayede daha aktif olarak sosyal yaşama dahil olmanızın yolları da açılmış olur.

Üst Alt