Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Sportif faliyetleri izleyebilmek hakkında..?

sehay

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar geçen gün yine burda bir yerde okumuştum, futbol maçlarına bir refakatçı ile ücretsiz girilebilir diye bu konuda bana bilgi verirmisiniz?:confused: Sadece futbol degil digerleri(basketbol,veleybol vs.) hakkındada bilgi lütfen. Sağolun

Engelli kartını gösterip spor müsabakalarını ücretsiz izleyebilirsin

Daha sonra bazı arkadaşların yazılarını gördüm, özellikle derbi maclarda girişlerde sorunlar yaşanıyormuş bu konudada yardımcı olurmusunuz

Bu konuda kimden yardım alabiliriz. Futbol federasyonunda bir birim varmı şikayetçi olabilecegimiz?

Chogo 19 mayıs stadına gittin mi. Başından gecen bir olay var mı. Yoksa birilerimi söyledi. Açıklama yaparsan sevinirim.

Arkadaşım profosyonel taraftarım ben hayatım futbolla geçmiştir sokakda cocuklar top oynasın izlerim o kadar yani ...Gelelim senin konuya türkiyede süper ligde olan her takımın stadına gittim evet tamamen ücretsiz vede yanında bir kişi refakatcı girebiliyor .Ali sami yen de yatip kalkiyorum denebilir :)Tr de saten bütün stadlar devletin o klupler sadece kiralayabilir o yuzden her stad beleş ankarada da öyle stada gir engelli girişini sor göstersinler maçini izle atmaoferi tad gel evine :) futbol basketbol beleş bana ama diğer spor dallarını bilmem aklına takılan olursa sorarsın

A-KILIC çok teşekkür ederim cevabın için.

Üst Alt