Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK Emeklisi Sağır ve dilsiz babama ev kredisi çekeceğiz.Faiz indirimi var mı?

HolyTerror

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhaba kolay gelsin.
İşitme engelli babam ev almak istiyor banka kredisi ile. Doğuştan özürlü ve okuma yazması yok. Son derecede zeki biri ve bu konularda tuzağa düşmemek için herşeyi yapıyoruz araştırmalarımız var fakat bilmediğimiz bir kaç şey var. Gerekli araştırma yapmadım ben bu konuda. Askerden yeni geldim ve ev alma kararı verdik. Kısacası babamın bankadan alabileceği kredi için artı kazanımları var mıdır ? Ne konuda şanslıdır ? kısacası faiz indirimi gibi birşey yapıyorlar mı ? neticede engelli ve engelliyi devlet el üstünde tutuyor. Banka kredisi (EV KREDİSİ) için yardımı var mı devletin ?
Ek olarak babam SSK Emeklisi.

Son düzenleme:
bankalar okuma yazması olmayan birine (lütfen yanlış anlamayın) kredi verir mi? ben de merak ettim. zira resmi ve yasal uygulamalar için babanızdan hangi amaçla kullanacağına yada başvuracağına dair noterden imzalı ya vekaletname yada okundu kabul edildi şeklinde iki yabancı imza onaylı belge isteyebilirler

ism_77;

PTT,İş Bankası ve İNG Banka hesapları var babamın. Beraber açmıştık ve hiçte sıkıntı olmamıştı. Tercüman amaçlı yanında gitmiştim bana böyle birşey demediler. Kredi vereceklerini düşünüyorum sadece faiz indirimi tarzı devlet tarafından desteklenen birşey varmı onu öğrenmek istiyorum.

alacaginiz evin ipotegi karsiligi kredi cekebilir bababiz.
okumasi yazmasi ve isitmesi olmadigindan konusamadigindan noterden kefil gosterilmesini isteyebilirler.
normal vatandas ne oduyorsa babanizda onu oder. sagir diye kimse iltimas etmez.
bankalarin kredi sartlarini iyi arastirin. her bankanin sarti surtu baska baska olabilir. bazi bankalarin kredi faizi daha cok olabilir. babanizin okumasi yazmasi olmadigindan siz daha dikkatli olun.kredi insani yakabilirde.

Üst Alt