Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK yatarsa 2022 maaşı iptal mi oluyor?

MustoCan

Yeni Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
selam 2022 maaşı alıyorum raporum sürekli

sigortalı bir işe girdim tyçp kapsamında geçici olarak çalısıyorum sigortam şuan 2 veya 3 aydır yatıyor ama engelli maaşım iptal olmamış halen

neden acaba kendimmi ioptal etmem lazım acaba

tabiki kendin iptal ettir yoksa senden aldığın maaşı yasal faiziyle geri alacaklardır bir an önce git

normalde sisteme düşer ve 2022 maaşı otomatik kesilir. Ancak; bazen sisteme düşmüyor ve maaş yatmaya devam ediyor.. o maaşı alan engellilerden, "haksız ödeme" diyerek faiziyle geri isteniyor.. 2022 yönetmeliği: "kişi, durumundaki değişikliği 3 ay içinde vakfa bildirmekle yükümlü" diyor.. boş bir zamanınızda SYDV yi bilgilendirin... doğacak haksız ödemelerde vakıf engelliyi mesul tutuyor...

Yanlizefe'nin dediklerine aynen katılıyorum 90 gün pirim yatarsa otamatik olarak sisteme düşer.Düşmeme ihtimaline karşı siz bir dilekçeyle bilgilendirmeniz gerekir...

İsteğe bağlı sigorta primi ödediğimiz zaman da engelli aylığını kestirmemiz gerekir mi?

Üst Alt