Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'dan emekli olur yazısını aldım. Çıkış işlemleri için neler yapmalıyım?

forrza

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
selamlar ssk'dan emekli olur yazısını aldım çıkış işlemleri için neler yapmalıyım?

işyeriniz çıkış işleminizi yapıcak Ankara dan gelen vergi indirim yazınızın fotokopisi ile başvurunuzu yapıcaksınız, işlemler 10 dk sürüyor ...
zaten 20 günde sonuçlanıyor, takip eden aydada maaşınızı alıyorsunuz ...

emekli olur yazısı nedır nasıl alınır,benim gün toplama yazısı var ssk iş yerıne bunu ver dedi bilgi lütfen

Ssigorta müdürlüğüne gidip emekliliği hak ettiğinize dair yazı alıyor ve işyerinize veriyorsunuz. Böylece işyerinizden çıkarken kıdem tazminatınızı alabiliyorsunuzs

emeklilik

selamlar bugün emeklilik içişn sigortaya gerekli evrakları verdim işe tekrar devam edicem başlamam için tahsis numaram geldikten sonra çalışabilirmiyim yoksa maaş aldıktan sonramı çalışabilirim?

hemen başlayabilirsiniz.

arkadaşım çıkışınızı aldığınız günden bir gün sonrasında tekrar işyerinize giriş yapabilirsiniz burada önemli olan tekrar işe girişiniz yapılırken normal emeklilere yapıldığı gibi sgdp ile giriş yapılacak

Benim bildiğim de emekliliğiniz onaylandıktan bir gün sonra çalışmaya başlayabileceğiniz yönünde. Bu konuda net bilgisi olan var mı?

Ya da sigorta müdürlüğüne sorun isterseniz...

Az önce Sgk'dan bir arkadaşımı aradım,bana çıkışın yapılacak,Emekliliğin onaylandıktan sonra yeni emekli sgk numaranla giriş yapılacak diye bilgi verdi.Ancak Normal yollarla emekli olan arkadasım giriş çıkış yapılarak aralıksız devam etti işine..Net bilgisi olan var ve paylaşırsa sevinirim.

Mantık olarak;henüz başvurmuş birisi resmen emekli değildir,işlemlerinde evraklarında sorun da çıkabilir.
Ben olsam az bekler emekliliğim onaylandıktan sonra başlarım.

Emekliliğinizle ilgili bir takıp Rahatsızlık veya bir engeliniz yok sanırsam yani bir malülen veya vergi indirminiz yani normal emeklilik böyle olduğunuz müddetce Tekrarında çalışılınıyor diye biliyorum.. yukarıda ki arkadasımızın dediği gibi bence biraz dinlen sonuçta hem emeklilik aylığını al ve dinlenmenin sonrasında yine bakarsınız.. ha ayrıca malülen bir emeklilik söz konusu ise bildiğim kadarısı ile çalışmanız sıkıntılı emeklilik aylığı kesiliyor buda takviye bir bilgi :) Yinede yöneticilerimiz sana daha net bir bilgi aktaracaklardır.. Başarılar.. (y)

Livemusicparty;
vergi indirimi ile erken emekli olanlar da sgdp kapsamında tekrar çalışabilirler.

ama malülen emeklilikte bu yok ufuk bey Tabi Adminlerimiz daha iyi biliriz :rolleyes:

Evet malulen emeklilikte yok,yukarda malulen ve bvergi indirimini beraber yazdığınızdan farkı belirtmek istedim.

Alt kesimde açıklamada bulunmuştum ama gözünüzden kaçmış olabilir,, Yinede farkı belirtmek istemenizden dolayı Tesekürler ufuk bey :) Ellerinize sağlık ufuk bey paylasim için , iyi paylasimlar... :) (y)

Üst Alt