Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'dan emekli sandığı'na geçişte kıdem tazminatı ve emeklilik şartları ne olacak?

iznik7

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba
ben şuan bir kamu kuruluşunda 5 yıl dan beri çalışan üniversite mezunu ssklı özürlü bir işçiyim.. milli eğitim bakanlığının açmış olduğu özürlü personel alımı sınavına katılmak için müracatta bulundum.. eğer kazanırsam memur olarak atandığımda ssk dan emekli sandığına geçiş de ne gibi farklar olacak? emeklilik süresi değişecek mi? kıdem tazminatı ne olacak?
bu konuyu araştırmak için internetten arama yapıyorum daha pek açıklayıcı bilgiye ulaşamadım..belki aramızda bu konuda tecrübeli veya bilgisi olan varsa bana yardımcı olursa çok mutlu olurum..
saygılarımla

kamu kurumunda 5 yıldır çalışıyormussun şu an senin yerinde olmak isteyenleri düşünerek ve su an meb kadrolarında yer alarak iş sahibi olmak isteyenlerin önünü tıkama işine bak hiç bir iş rahat değildir.elindeki işe sahip çıkmayan gelecek işede sahip çıkmaz.seninki tembellik

SSK'ya ödediğiniz primleri hizmet birleştirmesi yaparak Emekli Sandığı'na ekletirsiniz.
Emeklilik süreniz tabii ki değişir. 4c kapsamında emekli olursanız 5510/28. maddeye tabi olursunuz...

Kendi isteğinizle işinizden ayrılırsanız kıdem tazminatınız yanar.

çok teşekkür ederim

verdiğiniz bilgiden dolayı çok teşekkür ederim.sağ olasın

Üst Alt