Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'dan erken emekli oldum, şimdi ise kamuya memur olarak atandım. Emekli maaşım..?

Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

Ssk dan 15 yl 4000 iş gunu ve vergi indirimi ile erken emekli oldum.

Su anda Kamuya Memur olarak atamam yapıldı. sizden ögrenmek istedigim acaba Kamuda memur iş başı yapınca Ssk Emekli maaşımı keserlermi bazı sitelere ve Ali Tezelin yazılarında Çalışa bilecegim ama ssk emekli maaşımı kestirmem yolunda önerilri var.

Benim durumunda olan yada bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorm.

Tşk
Erdinç

2008 sonrası ve öncesi olmak üzere 2 çeşit sigortalı emekli çalışabilir konusu var ama sanırım sizin konu 2008 öncesi; bu konuda oturanboğa arkadaşımızın paylaştığı bir yazı vardı o şekilde ararsan daha kolay olur. Çalışma kanunlarında sizin durumunuza uygun olarak erken emekli olmuş kişilerin kamuda ilk defa atananlarda emekli maaşlarını kestirdikten sonra çalışmaya devam ettikleri şeklinde anlatılmaktadır, ama bazı kesime göre de emekli aylığını al otur ne işin var kamuda şeklinde olacaktır.

http://www.engelliler.biz/forum/ozu...lari-kesilmeden-kamuda-memur-olabilir-mi.html

başlığını incelersen bir göz at...

Emekliliğini iptal ettir is başı yapmadan

gazi bey ne kadar emekli maaşı alıyorsun yanlış anlamayın eger düşükse kestırıp başlamak daha mantıklı

Engelli SSK Erken Emekli oldum. Memur Olarak Atamam Yapıldı.

Merhaba Arkadaşlar.

1997 yılında Gazi olmam dan dolayı Devlet Emekli sandıgından Gazi yani Malül emekli maaşı bagladı.

09.30.2014 tarihinde %52 Engelli Vergi indirimi raporumla.

Ssk dan 4000 iş gününden emekli oldum.

17.03.2015 tarihinde Gazi olmamdan dolayı Memur olarak devlete atamam yapıldı.

Öğrenmek istedigim. Devlet memuru olarak işe başladıgımda ssk emekli maaşım kesilirmi.

Yada benim ne gibi bir müracat yapmam gerekecek.

Malül Gazi Maaşım kanun ile kesilmiyor. onda bir sıkıntı yok. Ama ssk emekli maasım konusunda yardımcı olursanız.

yada ssk dan emekli olup tekrar memuriyete baslayan arkadaşlar var ıse yardımcı olursalar sevınırım.

Tşk
Erdinç

kamuda çalışmaya başladığında emekli maaşın kesilir biliyorum

Selam,

Emekli maasımı kestirmem yönünde benim herhangi bir girişimde bulunmam gereklimi.

yoksa memur olarak başladıgımda otomatik olarak kendisi kesilecekli.

850 tl

Gazi Erdinc
user-online.png
Bence maaşını kestir iş başı öyle yap,her halükarda bundan daha fazla maaş alacaksındır. Özel sektörde olsan sorun değil belki,hem çalışıp hemde emekli maaşı alabilirdin ama kamuda olmaz sanırım.

memur olarak işe başladığınızda emekli maaşınız otomatik kesilir.

Engelli emeklisiyim yerleştirildim ve atama bekliyorum ,bugün sgk göztepeyle görüştüm, T.C numaranla atandığında emekli maaşın otomatik kesilir dediler.MEB se benim için ataması yapılabilir diye yazı göndermiş.Bİr sgk rehberiyse atanmadan önce muhakkak maaşını iptal dilekçesi ver dedi ama bilemiyorum napıcam? ,bilen arkadaş var mıdır?meb veya sgk yetkilileri bana: emekli maaşını iptal ettir muhakkak demedi,belkide bilmiyorlardır?

Riske girmeye değmez ki! Bir dilekçe ile konuyu netleştirin bence. Yoksa ilerde saçma sapan sorunlarla uğraşmak zorunda kalırsınız

Cevabı mesajın için Teşekkürler Oturan boğa.sağol varol

Merhaba Arkadaşlar,

Engelli ssk 4/A Maaşım Memur olarak çalışmaya başladıktan 11 ay sonra kesildi. Ve Memuriyete başladıgım tarih itibari ile faizi ile birlikte geri iade istedi sgk bende iade ederek geri yatırdım. bilginize

Üst Alt