Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'lı olarak 10 yıl dolunca tazminatımı alabilir miyim?

ata29

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

bu konuda başlık açılmıştı sanırım ama konuyu bulamadım ...

01.01.2005 tarihinde özel bir şirkette ssklı olarak işe başladım 3600 dolunca kendi isteğimle işten ayrılırsam kıdem yada ihbar tazminatımı alabilirmiyim bu konuyu çok merak ediyorum bir kanun varmıdır bu konuyla ilgili yada engellilere farklı bir uygulama varmıdır acaba bilgilerinizi rica ederim..

Kıdem alırsın ama ihbar alamasın.ihbar alman için şirkettin seni çıkarması lazım

evet ssk dan 10 yılı doldurduğuna 3600 gün olduğuna dair belge alırsan kıdem alırsın ihbar vermezler önceden haber vermen gerekiyor ayrılacağını ihbarı da onlara bırak daha güzel bir iş buldu isen

arkadaşlar bende 15 yıl sigorta 3600 pirim diye biliyorum bir yanlışınız olmasın(yada benim) ?

sgk dan 3600 günü doldurduğunuza dair yazıyı alırsanız en son çalıştığınız şirkette 2 yıl bile çalışmış olsanız dahi kıdem tazminatınızı ve izin günlerinizin ücretini alırsınız...

Sodexo İK

Üst Alt