öncelikle 1998 yılında sigortalıydım daha sonra bağkurlu esnaf olarak hayatımı devam ettirdim sonra sgk ya geçiş yaptım sgk dan vergi indirimine gittim vergi indiriminden %71 sürekli raporumu onayladılar sgk lı çalışırken bu raporu aldım emeklilik için gittiğimde bana çalışan dediki siz bağkurdan emekli olursunuz onun için yeniden hastane sevki alıp işlemleri yeniden başlatmamız lazım dedi bende hastaneden aldığım raporu GELİR İDARESİ BAŞKANLIĞI
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı bile kabul etmiş hastane heyeti %71 rapor vede sürekli vermişken neden yeniden rapor almam gerekli dedim ama malesef öyle dedi şimdi bu olanlar normalmidir?
1998 de ilk sigortam
sgk 417 gün
bağkur 4932 gün toplamda :5349 gün sayım sürekli %71 2.derecen raporumda var bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim konuyla ilgili bilgi toplamam gerekli ona göre yol haritası belirleyeceğim
İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı bile kabul etmiş hastane heyeti %71 rapor vede sürekli vermişken neden yeniden rapor almam gerekli dedim ama malesef öyle dedi şimdi bu olanlar normalmidir?
1998 de ilk sigortam
sgk 417 gün
bağkur 4932 gün toplamda :5349 gün sayım sürekli %71 2.derecen raporumda var bilgili arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim konuyla ilgili bilgi toplamam gerekli ona göre yol haritası belirleyeceğim