Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

SSK'ya geçmiş olsam illa ki vergi indirim için 3,5 yıl ssk'lı mı olmam gerekiyor?

oturan boğa nihayet emekliliğimi kavuştum konturolü oturan boğa bir şey bilmek isterim [FONT=sans-serif] yüzde 71 bağkurdan subat ayı 2016 başından konturollü emeklilik raporum onaylandı şubatda konturole gidecem ama benim ilk uyku apnesi ömür boyu ısıtıcılı nemlendiriçili kulanacak diye raporum var tekrar ikinçi rapor çıkarırken tekrar yeniden uyku apnesi çihazınamı girecem yoksa eski raporunu fotokopisini çoğaltıp gönderemmii [/FONT]

dogan3200

Çok sevindirici bir haber. Gözünüz aydın! :)

Kontrol zamanı gelmeden 2 ay önce sigorta müdürlüğüne gidip hastaneye sevk alın. Kontrolde ne tür tetkikler isteneceğini bilmek mümkün değil.

OturanBoğa
user-offline.png

DEMEK İSDEDİĞİM ŞU AĞIR DERECE UYKU APNESİ ISITICI NEMLENDİRİÇİ ÇİHAZI ÖMÜR BOYU KULANACAK DİYE HEYET RAPORUM VAR ELİMDE İKİNÇİ KONTUROLÜMDE ELİMDEKİ RAPORUMU VEREM YOKSA TEKRAR UYKU TEST ÇİHAZINA GİRİP YENİDENMİ RAPOR ÇIKARACAM

Doğan, onlar nasıl isterse öyle olacak. Malesef bu gibi durumların bir standardı yoktur.

onlar diyinçe kim istiyecek kimler isteyecek onu anlamadım ankaradan kocatepedeki yoksa muhane olduğum hastanemi

[font=sans-serif]demek isdediğim şu ağır derece uyku apnesi ısıtıcı nemlendiriçi çihazı ömür boyu kulanacak diye heyet raporum var elimde ikinçi konturolümde elimdeki raporumu verem yoksa tekrar uyku test çihazına girip yenidenmi rapor çıkaracakmıyım[/font]

dogan3200 bunun bir cevabı yok maalesef. Kontrol muayenesinde o testi hastane de isteyebili sgk da. Bu konuda bir tahminde bulunmak mümkün değil.

dogan3200 Bence güzel bir konuya değinmiş. İzmirde uyku bozukluğu için sevk edilen hastane bana randevu tarihi için bile yaklaşık 4 ay sonra anca arayıp randevu için tarih verebileceklerini söylediler. Ben bile bu kadar zaman beklemeden aldığım oranlarla şansımı deneyeyim diyorum ama nasıl olacağını bende bilemiyorum Şimdilik mecbur aramalarını bekliyorum.

Malülük mekelilik oranım yüze 60 altı düşerse 50 59 yaşlılık emeklilik hak edermiyim

Slm malülen emeklilik konturolü emekli oldum yüzde 71 olarak 1 yıllık eyer kontrolumde yüzde 60 altı yani yüzde 59 alırsam erken emeklik yada özürlü emeklilik hak edermiyim

Merhabalar ne kadar maaş alıyorsunuz prim gün ve yıl ne kadardı?

Daha 3 gün oldu emekli oldum 19 yıl süre 9 yıl 8 ay 27 gün bağkur ödemem varr

Üst Alt