Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Staj başlangıcı emeklilik için sigorta başlangıcı olacak deniyor..?

Konular
70
Reaksiyonlar
57
Arkadaşlar,

İşe girişim 2004 ama sigorta girişi 1998, EYT ile birlikte staj sigortalarının başlangıç kabül edileceği söyleniyor. Böyle bir durumda hemen emekli olabiliyorum. Konu hakkında bilgisi olan var mı ?

staj girişi sigorta girişi sayılacakmı..? bilgisi olan varmı.??

Güncel bu konuda bilgisi olan var mi eyt de yer alacakmi

2009 sitaj sigortam var 20 günlük emeklilikte sayilacakmi

Öyle bişey konuşuluyor ama daha gelişme yok sanırım eyt ile birlikte Aralık ayında görüşülecekmiş haberler de öyle diyordu. İnşallah çıkar benim de 2000 yılında stajım var

Staj, Çıraklık mağduriyeti sona mı eriyor?

Eyt'den sonra staj-çıraklıkla ilgili mağduriyetin giderileceği, staj başlangıcının sigorta başlangıcı sayılacağı konuşuluyor.

Eğer böyle bir şey olursa benim 6 yıllık bir prim eksiğim kalıyor, bunu borçlanarak ödeyip mi emekli olacağım?

Öyle olursa borçlanma hesaplaması nasıl yapılır?

İşe ilk giriş 08.09.2008 gözüküyor,

Prim günlerim;

4a: 1457
4b: 56
4a Staj: 284

Kenan9 sana vurmuyor o her koşuldan kaybediyorsun. özellikle fenerbahceden :)

bionico Geriye dönük prim ödemesi, prim borçlanması eytde de olmayacakmış, o yüzden staj başlangıç sayılsa da primimin dolmasını bekleyeceğim. Ayrıca Fenerbahçeli olduğum için beni direkt emekli etmeliler çektiğimiz çileden dolayı :)

Edit

Son düzenleme:
Üst Alt