Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Staj girişi emeklilk için işe yarar mı?

cemildemirkiran

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Sigortaya girisim 1.10.1998 ama stajdan 1982 dogumluyum.Yuzde 40 engelli raporum var.engelliler icin 18 yas alti sigortalilik sayiliyormu?

Şu anda staj için yapılan girişler kabul edilmiyor.
İlerde ne olur kimse bilemez.Bakarsınız yeni bir kanun çıkar ve staj girişlerini kabul ederler.
Ayrıca,
Engelli emekliliğinde hizmet yılı hesaplanırken 18 yaşınızı doldurduğnuz günden itibaren hesaplanır.

%40 raporum var 4400 gunu doldurdugum zaman hemen emekli olabilirmiyim?

%40 raporum var 4400 gunu doldurdugum zaman hemen emekli olabilirmiyim?Sigorta primlerinin yuksek yatmasi emekli maasina etki edermi?

Merhaba. Edevlet üzerinde sigorta girişim 01.07.2013 yazıyor. Bu sigorta okulumun staj için yaptığı sigorta, işe 28.07.2015 tarihinde girdim. Ben emekli olmak istediğim zaman 2013 mü referans alınacak yoksa 2015 mi? %56 oranlı raporum var sanırım 16 yılda emekli olabiliyorum

Keşke 18 yaşında sigorta girişimi başlatsaydım

cemildemirkiran
Emeklilik için sadece prim gün sayısını değil, sigorta süresini de doldurmalısınız.

27.02.2004'te sigorta girisim.18 yasindan itibaren hesaplarsak 2020 tarihinde emekli olucam.3758 gunum var.

Sgk sitesinde27.02.2019 tarihinde emekli olabilirsiniz yaziyor.

Bazı üçkağıtcılar 5 yaşında ki cocuğuna 1 ay sigorta yatırdı devlet de bunun önünü kesti o yüzden staj sayılmıyor.

Üst Alt