Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Staj sigortasından dolayı engelli maaşı kesilir mi?

Efebru01

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Size Bir Sorum Olacak ... Ben Diyaliz Tedavisi Gördüğüm Hastanede Staj Görüyorum Staj Boyunca Beni Sigortalı Yaptılar Engelli Maaşı Alıyorum , Sigortalı Yaptıkları İçin Engelli Maaşım Kesilir Mi Kronik Böbrek Hastasıyım % 90 Raporum Var Haftada 3 Gün Diyalize Giriyorum. Bilgileriniz İçin Şimdiden Teşekkür Ederim Sağlıklı Günler Dilerim Herkese.

Benim bu sene kesildi. Geçen seneki stajimda kesilmemişti. Üstelik stajim 20 iş günüydü.

sadece staj süresince başına bişey gelme ihtimali göz önünde bulundurulup onun için yapılıyor bende aynı şekilde staj yaptım sgk ya sormuştum kesilmez dedi; ki öylede oldu... kesilmedi...

arkadaşlar staja başladğım ertesi gün diyalizde fenalaştığım için 4 gün yoğun bakımda kaldım sisteme bakınca sigortalı oldugumu gördüm işlem yapmak istiyordum yeşil kartlı ama ollmadı .... inş kesilmez şimdiden teşekkürler bigileriniz için didem hanımında dediği gibi başıma bir iş gelmesin die yapmıslardır...

Efe Aybay, kısa vadeli sigorta kollarına tabi olunca 2022 aylığı kesilmez. fakat bir arkadaş yaptığı stajdan dolayı aylığının kesildiğini söyledi.
provizyon sorgulama sonuçlarını bir yazar mısın buraya lütfen?

şu dediklerimi uygula lütfen sağlık prvizyon sorgulamasını yapmak içiN:

şuradan sorgualama menüsüne gir:https://esgm.sgk.gov.tr/Esgm/SpasSorgula

istenilen bilgileri girdikten sonra da açılan sağlık provizyon sorgulama ekranına bugünkü tarihi yaz.
sonra kimlik bilgilerini gizleyerek ekrandaki bilgilerde ne yazdığını buraya kopyala.

EFE
AYBAY
Erkek
01.01.1987
Kendisi
4/a Çıraklar
60/a-1 kapsamında sigortalılar
25.11.2014
Çalışan
Hayır
0000 - Müstehaktır, provizyon alabilir.

Efe,
e-devlet şifren varsa ordan maaş durumuna bak ya da vakfı arayıp bilgi al hemen. alo 144'u de arayıp bilgi alabilirsin.

Üst Alt