Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Staja başlayacak oğlum sebebiyle bakım aylımız kesilir mi?

kerimc

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
0
bilen arkadaşlardan rica edıyorum benim oğlum bu sene llise 3 de gelen sene yani eylülde sitajer olarak işe girecek mecbur olarak evde bakım maşı kesilirmi eve giren gelir geçmesede çünki sosyal hizmetler 2 kere sordu oğlun şitajer olarak çalısıyormu dedi bendeyok daha başlamadı dedim seneye başlıyacak dedim yani sınırı gecmesekde bakım parası kesilirmi

eve gelen kayıtlı gelir kişibaşına asgari ücretin 3 de 2 sinden az olması gerekiyodu sanırım bir oranı vardıda buydu oran diye biliyorum kişi başına oran bunun altında olmalı sosyal yardımlar için bildiğim bide üzerine mal olmamamlı diye biliyorum internette sağlıklı bilgisi var

Staj sigortası yapılırsa 2022 maaşı kesilir ancak bakim kesilmez bende bakim kesilmedi ancak engelli maaşı kesildi

Arkadaşlar soyal hizmetlere sordum stajer olarak işe sigartaya giırış yapılıyorya gelir geçmesede evde bakım maaşı kesiliyormuş kesilen varmı sıgortalı işe girince gelir geçmesede kesiliyormuş bu haksızlık deyimi

melek hanım cevap için rica ediyorum

Üst Alt