Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stajı tamamlayamamak ve adaylık süresinin 2 yıldan fazla olamayacağı hükmü!?

usomer

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Merhaba ;

2018 Ekpss ile Gsb'ye atandım. Temel eğitim ve hazırlayıcı eğitimlerimi tamamladım. Her ikisinin sınavından da başarılı oldum. Fakat staj dönemim başlangıcında " mevcut engelim ve kronik hastalıklarım " nedeniyle idari izine çıktım. Bu nedenden ötürü 2 aylık stajımı tamamlayamadım ve adaylığım kalkmadı.Hala izindeyim.

İlgili kanuna göre adaylık süresi 2 yıldan fazla olamaz hükmü bulunmaktadır. Mayıs ayında 2 senelik sürem tamamlanıyor.

İlgili durum mücbir durum kapsamına girer mi ? Herhangi bir sorun yaşar mıyım ? Yoksa kuruma gidip , göreve mi başlamalıyım ?

Konu hakkında yardımcı olabilirseniz, çok memnun olacağım... Cevaplar için şimdiden teşekkür ederim...

usomer bu konuyu kendi birimine soracaksın bize değil. bazı kurumlar idare ediyor bazıları etmiyor. Ben hiçbir sınava girmeden asaletim tasdik oldu mesela. Bu kurumdan kuruma göre değişir.

Üst Alt