Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stajyer olarak çalışan biri ne kadar maaş almalı?

Konular
15
Reaksiyonlar
6
Arkadaşlar yiğenim mali müşavir yanında çalışmaya başladı yalnız çocuk üniversite mezunu 2000 bin TL aliyor asgari ücret 8500 TL oldu sizce maaşi ne kadar olmalı bende mali müşavir yanında stajerlik yaptım ama o zaman ben bile 5 yıl öncesi asgari ücretin yarısı alıyordum .bilgisi olanlar yardımcı olabir mi ?şimdi mali musavir yanında stajer olanlar ne kadar alıyor universiteden bu yıl mezun oldu.

2023 yılı stajyer maaşı 2542 tl oldu 2022 yılında 1650 tl idi.
Ama bazı işverenler daha fazla veriyor vermelilerde

Ama bu çocuk haftanın altı günü gidiyor çoğu zaman işten geç çıkıyor lise stajeri ile aynı maaşi alması normal mi

gökyüzü12
Normal Değil tabiki işverene söylesen iş öğretiyorum üste para veriyorum bide beğenmiyormusun diyecek insanlar vicdansız olmuş sırf böyle sömürmek için stajyer aranıyor diye iş ilanları var iş öğrenmesi umurlarında değil ne kadar sömürse kardır.
Ama yapacak bir şey yok iş tecrübesi için mecburiyet işverenle konuşup şartları iyileştirtmeye çalışsın olmuyorsa bir an önce işi öğrenip başka işe normal maaşla geçsin.

Ya çocuk üniversite meZunu bizim iş yerinde on muhasebesi bilgisi 0 olarak aldığımız insanlara bile asgaribucret veriliyor mali muaavir yanını bilen biri varsa yardımcı olabilir mi işleyiş hep mi boyle

Üst Alt