Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stajyer sigortamla emeklilik hakkım var mı?

huseyin cetin

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
17-08-1992 yılında ayagımda rahatsızlık olmasına ragmen asker oldum fakat14-12-1992 sonunda gata sevk edıldım ve askelıge elverıslı degıldır raparo alıp terhis oldum 1990 yıldında stajer sıgortam vardı onun dısında sigortam yok fakat 3 senedır kendım gss oduyorum.
emeklılık hakkım varmı acaba nereye nasıl ogrenebilirim
huseyin cetin 1971 dogumluyum
şimdiden tesekurler.

huseyin cetin

Maalesef, staj sigortalılığının emekliliğe hiç bir kaykısı olmaz.

Eğer sakatlık oranı cvetveli'Ne göre % 40 ve üzeri oranlı rapor alabilirsen, emeklilik için şu tabloya tabi olursun:

bagkur.PNG

Buna benzer bir konuyu bende yaşıyordum stajdan sigortalıyım diye biliyordum ve normalde 4a hizmet dökümünde bu konu ödeme vs gözükmez ama ben kendi hizmet dökümümde para yatırılmış gün ödenmiş şeklinde 1998 olarak gördüm ve 1a yazıyodu sgk gittim ve benim başlangıcım nedir diye sorduğum zaman bana 1998 de ödenmiş ve başlamış dendi sadece 10 gün ödenmiş adam şanlısın dedi bana hizmet dökümünüzü inceleyin lütfen..

arkadaşlar benimde 2008 yılında işkurun kursuna gittim ücretliydi kurs . işkur kursu na gidişim nedeniyle sigorta girişim 2008 mi olarak görünür e devletten bakıyorum ssk hizmet dökümüne....2008 yılı görüküyor sigorta girişi verilmiş ama gün 0 (sıfır )yazıyor sigorta girişim 2008 yılımıdır bilgisi olan cvp veirrse sevinirim

paranoya
Hiç prim ödenmemiş giriş emeklilik süresi açısından geçersizdir.

[FONT=sans-serif]Sn. Ufukalp, doğru söylüyor. 01 A Tüm iş kolları olarak görünmez ve rakam yazmaz.[/FONT]

Üst Alt