Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

STAR, dünyanın en iyi havalı tekerlekli sandalye minderi

OturanBoğa

Yönetici
Konular
678
Reaksiyonlar
1,325
Arkadaşlar,

star her açıdan dünyanın en iyi havalı minderidir.

Ve star artık neredeyse Amerika'daki satış fiyatına* Türkiye'de. Hem de 15 farklı model ve ölçü seçenekleriyle full stoklu...

Herkese hayırlı olsun. Dilerim ihtiyaç sahibi herkes sahip olabilir...

STAR minderleri benzer minderlerden üstün kılan temel özellikler şunlar:

1- Muhteşem yumuşaklıkta bir dokuya sahiptir. Oturduğunuzda konforu anında hissedersiniz.

2- Çok çok dayanıklıdır. Diğer markaların zırt-pırt patlamasından illallah ederdik, STAR'da patlama riski neredeyse hiç yok. Öyle ki, bir azami taşıma sınırı bile koyulmamış!

3- Bası yarasına karşı neredeyse %100 koruma sağlar.

4- Diğer havalı minderlerde hava ayarını doğru yapmak çok çok önemlidir. Bir parça sert olsa yara açısından büyük riske yol açar. Oysa STAR'da bu hasssasiyete gerek yok. Abartmamak koşuluyla, nasıl rahat ediyorsanız o kadar hava basabilirsiniz, ve bu konfor açısından da yara riski açısından da hiç bir soruna yol açmaz.

5- Her kullanıcının ihtiyacına cevap verecek yükseklik (5cm, 7.5cm, 10cm, 13cm) ve ölçü (39cmx39cm ve 44cmx44cm vs.) seçenekleri vardır.

6- 15 farklı modele sahiptir (http://www.engelliler.biz/forum/tek...erlekli-sandalye-minderi-tercih-kilavuzu.html). 2 valfli standart model, oturma desteği sunan Stabil-Air, kuyruk sokumunu boşta bırakan CXR model, kalça anatomisini ve bacağı mükemmel destekleyen Galaxy model ve tabii ki mucize pozisyonlandırma sağlayan Starlock modeli mevcuttur.

Buraya tıklayarak tüm modelleri inceleyebilirsiniz

* Amerika'da bu minderler vergisiz satılıyor. Bizde ise satış fiyatına gümrük vergisi ve %18 KDV ekleniyor!

STAR, dünyanın en iyi havalı tekerlekli sandalye minderinde %38 indirim kampanyası

Dünyanın en iyi havalı minderlerini üreten Amerikan STAR marka minderlerin genel tanıtımını içerir. Bu videoda STAR havalı minderlerin emsal minderlerden üstün özellikleri nedir, kim hangi model minderi kullanmalıdır vb. soruların yanıtlarını bulabilirsiniz.

Bu hafta sonu bu mindere kavuştum Bülent abim sayesinde. Daha ilk oturmanızda zaten anlıyorsunuz o rahatlığı. Ben günümün büyük kısmını sandalyede geçirdiğim için minder çok önemli benim için. Böyle bir minderi bu fiyat tr getirebildiği için Bülent abi sana çok teşekkür ederim

Böyle kaliteli markayı hemde ABD fiyatıyla satabilmek büyük başarı. Teşekkürer. Bu ekip daha çok şeyleri başaracak bundan eminim.Tüm arkadaşlara hararetle tavsiye ederim.
Keşke devlet bunun parasını ödese. Zira fiziksel engelli için tekerlekli sandalye kadar elzem bir şey.Bu konuda bir girişim başlatmamız lazım.
Tekrar bu markayı Ülkemize getiren ve uygun fiyata satan sizlere teşekkürler

Arkadaşlar, yukarıdaki mesaja bir adet video ekledim. Genel anlamda star minderlere dair fikir verecek bilgi içeriyor. Birkaç gün içerisinde her model için ayrı ayrı videolar çekip kimlerin hangi model minderi tercih etmesi gerektiğine dair bilgiler de aktaracağım.

Bülent abi 4 yıl önce senin tavsiyen sonucu roho almıştım çok ama çok memnunum. star ile roho arasında çok fark varmı ?

BULL2005

Yıllarca ne kullandıysam onu önerdim doğal olarak. Ama star'a sahip olup da kullandığımda gördüm ki başka hiç bir minderle mukayese götürmeyecek kadar daha iyi. Üstün özelliklerini yukarıda sıraladım zaten.
Bir minderi iyi olarak nitelemek için ne kadar özellik gerekliyse, star tümü açısından emsallerinen birkaç gömlek üstündür. Bu kadar iddialı söylüyorum...

Bir de buna bugünlerde oluşan fiyat avantajını ve çok sayıdaki model seçeneklerini ekleyince. star'dan başka bir havalı minderi kimse aklında bile geçirmesin...

abi artık roho ıskartaya ayrılınca starı kullanma şansına erişirim.mesajın için teşekkürler...

aktif sandalye kullanıcıları için hangi model daha uygun olur Bülent Abi. roho 8 cm yüksek geliyor. denge problemiyle aktif sandalye kullanmak hayli zor. 5 cm lik modelleri var mı?

5 cm olan da var tabii ki: https://alisveris.engelliler.biz/939-star-short-contour-tekerlekli-sandalye-minderi

Ama unutmamak lazım, omurilik felçli kişilerde aslında ben 10 cm, hadi bilemediniz 7.5 cm öneririim.
5 cm minder kullanacak kişiler çok daha dikkatli ve özenli olmalılar. Geçmişte yara hikayesi olan ve/ya yüksek risk taşıyan kişiler eğer push-up hareketi ile sık sık kalçalarını rahatlatmazlarsa, 5 cm minder ile tam güvende olmazlar.

Bülent abi peki ayrıyeten minder kılıfı satıyormusunuz?En lazım şey kılıf daha sonrası için.

Bizim mabadımız da star minder görecek mi? :p

Bugün-yarın inşallah Dante :)

Yalnız, bakın yineliyorum, star bambaşka bir minder...

Uzun yıllardır Roho kullanıyordum. Bir aydır Star'ın STARLOCK modelini kullanıyorum
Daha ilk oturmada farkı görüyorsunuz. Mükemmel bir pozisyonlama sağlıyor. Minder kalçayı öyle bir kavrıyor ki, sandalyede oturmak bambaşka bir anlam kazanıyor.
Kayma yok, dengesizlik yok bel ağrısı,sırt vağrısı yok. Uygun fiyat var rahatlık var konfor var.
Teşekkür ederim sizlere

3 sene önce Ankara Medlis ten aldım. Sözde arıza yaparsa tamir yerine yenisini vereceklerdi. Subap kısmında sorun çıkınca Medlise yollladım. Bana geçici olarak kauçuk sacma bir minder verip oyaladılar. Her aradigimda gelecek ay, 2 ay sonra diye diye 3 sene gecti. Tel açtığımda suçlu ben oldum. Bir ara yine bozuk ve koltuguma cok cok büyük gelen bir minder daha yolladilar. Lanet olsun deyip vazgeçtim.

Bülent abi sipariş i nereden vermemiz gerekiyor birde bize hangi Minder daha uygun bunu nasıl bilebilirdim

Subap hava basincindan olsa gerek yerinden çıkti. Zaten boru seklinde haricen monte edilmiş

benim sübap problemine harika bir çözümüm oldu. bir bisiklet şamyelinin sübabını genişçe kestim mindere açılan delikte içeri soktum dışınada bir yuravalak kestim ve her iki taraftan derbyle yapıştırdım. 4 gün oldu şuanakadar sorun yok. yenisinide alsam 1 sene sonra başlıyo sorunlar. engelli yaşamak biraz pahalıya mal oluyor öyle değil mi?

Tamirini yapmak mesele degildi. Ama garantisi varken neden kendim riske edeyim ki. Ayrica ariza halinde tamir yerine yenisinin sözü verilmişken.

Bu arada, STAR'ın 15 farklı model seçeneği var ve kullanıcılar hangisini tercih etmeleri gerektiği konusunda karar vermekte zorlanıyorlar. Buna dair bir tercih kılavuzu hazırlıyorum.

Bir de, her model için pratik bir hava ayarı yapma yönetemi geliştirmeye çalışıyoruz. Bunlarla ilgili videolar da çekip ekleyeceğiz siteye.

STAR dünyanın en güvenli, en konforlu, en çok kişisel çözüm sunan minderlerini üretiyor. Herkesi memnun edecek bir seçenek var. İş, doğru minderle doğru kullanıcıyı buluşturabilmek...

Üst Alt