Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Star Tv'de İstanbul'daki kaldırım ve rampa engellerine dair haber yapacağım..?

• Konbuyu başlatan Erol_2_Angel
  • Başlangıç tarihi
E

Erol_2_Angel

MErhaba arkadaşlar. Ben bugün İstanbul'da engelli insanların şehirde rahatlıkla dolaşabilecekleri kaldırım ve rampa düzenlemeleriyle ilgili bir haber yapacağım. Sizlerin bildiği akıllara zarar dediğimiz dik rampalar ve kaldırımlar varsa bana iletirseniz bende bunun haberini yaparım. Bugün Gaziosmanpaşa Eyüp ve Nişantaşı bölgesinde çekimler yapacağız. Benimle kaldırım ve rampa sıkıntısını paylaşmak isteyen arkadaşlar benimle iletişim kurarlarsa bu sıkıntıları ekrana getirme fırsatımız olur. Büyük bir ihtimalle akşama 19.00 da Uğur Dündar'la Star Haber yayınlanacak.
Sevgiyle kalın
EROL ÇALIŞIR
erol.calisir@startv.com.tr
erolcan4812@hotmail.com

erol bey çok teşekkür ederiz ben kastamonudan birde buralara baksanız rezalet yürüş bandına rampa yapmışlar finişte asansörle çıkman gerekir ve resmi daire girişlerinde hiç yok birde buraları çekseniz
ayrıca türkiyede bir heyet sıkıntısı çekiyoruz her hastane gidişimizde ücretli hasta muamelesi görüyoruz bununla ilgili kanun maddelerinide hastanelerin gözüne soksanız biz ikna edemiyoruz

Erol bey öncelikle bu duyarlı davranışınızdan dolayı size çok teşekkür ederim. Maalesef bu kaldırım ve rampa sorunlarını Ankara'da da yaşıyoruz. Umarım haberinizi duyması gereken yetkililer duyar.

selam nasıl olucak ki bu biz çıkamııyoruz bile yapsanızda işe yaramaz

çok zor arkadaşlar biz evimizden bile zor çıkarız

Arkadaşlar az önce haber müdürümüzle konuştum. Öğleden sonra kameraman olursa çık yap haberi dedi. Fakat bu haberi daha geniş kapsamlı yapmak istiyorum dedim. Pazar günü bunun için en uygun gün olduğunu düşündüm.

Pazar günü sabahtan akşama kadar bir çok sokak ve caddelerin çekimini yapıp Pazartesi günü rahat rahat bu haberin montajını yapıp akşam Uğur Dündar la Star haberde izleyebilirsiniz.

Eğer bugün öğleden sonra çıkarsam haber sıkışır ve yetişmeyebilir. İstediğim gibi olmaz. Sizlerin önerileriniz yada bildiğiniz akıllara zarar rampalar yada kaldırımlar varsa benimle iletişim kurun lütfen. PAzar günü İstanbul'un cadde ve sokaklarında engelliler için uygun olmayan yarardan çok zararı olan rampa ve kaldırım çekimleri yapılacak.

Sevgiyle kalın
Erol ÇALIŞIR
Star Haber Merkezi
erolcan4812@hotmail.com

Teşekkür Belen hanım. Arkadaşlar haber konusunda engellilere dair ne varsa benimle paylaşabilir ve bu sorunları televizyon ekranlarına birlikte yansıtabiliriz. Yeni gelen arkadaşlar olabilir. Kendimi kısaca tanıtmak istiyorum.
erolcan4812@hotmail.com

Ben bir trafik kazası sunucu 15 yıldır engelliyim. 3 yıldır Star Tv de Uğur Dündar'ın ekibinde haber muhabiri olarak çalışmaktayım. Bugüne kadar yaptığım haberleri izlemek isteyen arkadaşlar aşağıdaki video linkine tıklayarak seyredebilirler.

erolcan2012 op Dailymotion

bende engelliyim bedensel engeliyim hep evdeyim arabada yok izin yok yani çıkamam bazen normal arabala gider gelirim

erol bey özellikle kaldırımlara park eden araçlar çok sorun oluyor, tekerlekli sandelye için yapılan rampaların önünde.halkımız çok duyarsız bu konuda ben artık bu işin okumakla alakalı olmadığını düşünüyorum.bunları yapanın çoğu üniversite mezunu.genel kültür konusunda sınıfta kalırız.en çok komiğime gidende 2010 kültür başkenti istanbul olması.bunca alt yapı sorunu varken kimleri kandırıyorlar??? herşeyi standartlara uygun kaldırım bulmakta zor...

erol bey istihdam konusuna da el atsan diyorum

evet erol çalişir 38bin engelli kadrosu ile ilgii bir haber yapmayi düşünmüyormusunuz o habere ek olarak ta sinavlari her kurum kendisi yapmasin profesyonel kurumlara devretsin sinav sorularini tarihini optik okuyucu filan mesala eğitek veya ösym ama buna en uygun eğitek star tv aydin doğanin ise zor...aydin doğan ile tayyip arasindaki kavganin zarari engelli arkadaşlara dokunuyor.

eyüp bölgesindede çekim yapıyormuşsunuz....buradada bu konuda birçok engel var...
ancak çok daha önemli olduğunu düşündüğüm bir yer söyliyebilirim...
bayrampaşa yada g.o paşadaydı tam hatırlayamadım.akvaryum diye bir yer var...ve burada düz yerde hareket eden sistem var.ancak sonunda büyük bir rampa çıkıyormuş...tekerlekli sandalye kullananlar için resmen kazaya davetiye çıkarıyor...ilgilenip kamuoyuna duyurursanız sevinirim...

merhabalar erol bey 34 senelik istanbullu olarak sanırım benden daha iyi bilen yoktur kaldırımlardan çektiğimi sizinle bilahare görüşmek isterim

Arkadaşlar çekimler devam ediyor. İstanbulun değişik bölgelerinde engellilerin karşılaştığı hiçbir faydası olmayan dik rampalar ve mimari uygulamaları çekiyorum. Sizin bildiğiniz dik rapması olan yada bozuk mimari uygulamalar varsa bana iletebilirsiniz. Semt adı ve rampanın nerede olduğuınu tam olarak yazarsanız bulmak kolay olur. Sakatlar Derneği genel başkanı Şükrü Boyraz ile de bir ropörtajım olacak. Bu hafta içinde bu haber yayınlanacak ve size haber vereceğim.
Sevgiyle kalın
Erol ÇALIŞIR
Star Haber Merkezi

öncelikle bu haber için sizi kutluyorum.bu haberden sonra şu çetvele göre düşürülen rapor olaylarınada el atsanız nasıl olur.uğur dündar gibi usta bir gazeteci buna el atarsa ses getireceğine eminim

Üst Alt