Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey cıc cihazımın problemi mikrofonda mı hoparlörde mi?

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
X serisi starkey cıc cihazım bugün ses gitti ses yerine hafif bir ıslık sesine bıraktı.1 saat sonra tekrar denedim.bu sefer cihaz çalıştı.fakat arka planda yine belli belirsiz ıslık sesi devam ediyor.hatta mikrofon girişini parmağımla kapattığım zaman ses yerine yine ıslık veriyor.normalde bunu yaptığımda ne ses ne ıslık gelirdi.acaba sorun mikrofondamı yoksa hoparlordemidir

terdendir bence. aksam cikartinca kurusun bakalim.sabaha belli olur. benim eski kulak arkasiya gurrtt gurrrrt diye bozulduydu. ses hep gittiydi.

bakımının yapılması lazım ıslık sesi zaman zaman oluyo dı dı diye sesler rahat duymayı engelliyo bende kanal içi kullanıyorum iki senedir ilk kullandığım zamanlarda ilk bi senede duymamızı sağlıyodu idare ediyoduk bi senedir nerdeyse takmıyorum cihazda problem çıkıp duruyo cihazlardanda fayda göremedik

Hoparlörden diye şüpheleniyorum çünkü parmağımla mikrofon ağzını kapattımı kulağa hiç ses gitmemesi lazım bunda insan sesi kesiliyor ama çiüüff çiüüff diye ötüyor.bi çare bulamadılar halimize allah kısmet öteki tarafta cihaz derdimiz olmayacak:)

insan sesi bazen iyi bazen kötü az gelebiliyo ötmeler olduğu için veya hava yolu kapandığı için cihaz alıyoruz cihazlarda faydalı olup olmadığı belli deil öteki tarafta cihazıda gömeriz artık :)

CIC cihazlarda hoparlör yerinden oynamışsa veya hoparlör lastiği kopmuşsa, hoparlör deliğini kapatsanız bile cihaz öter. Tamirden sonra, mutlaka hoparlör deliğini kapatarak cihazın ötüp, ötmediğini kontrol edin. Bunu yaparken cihazın kazancını maksimuma getirtin (Cihaz kısıldığında ötme sesi duyulmayabilir. Ama bu cihazın doğru çalıştığı anlamına gelmez). Bu kontrolü yaptıktan sonra cihazı kendi işitme kaybınıza göre programlatın. Bazen üretim veya onarım sırasında hoparlör veya mikrofon doğru yerleştirilemediği için de sürekli ötme sesi yapar.

Son düzenleme:
teşekkürler hocam 15 yıldır cihaz kullanırım bu bilgiyide yeni öğrenmiş oldum.

Üst Alt