Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey destin 800'ü peşin 1.000 tl alayım mı?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Starkey merkezi starkey 800 desting kulak arkası cihazın 1.500 tl olduğunu şuan kampanya yaptıkalrının 1.250 tl ye sattıklarını raporsuz peşin olarak 1.000 tl ye verebilceklerini bildirdiler.uygun mu?yada hangi cihazı alayım.

marka önemli değil senin ihtiyacını karşılıyormu kayıp oranına karşılık veriyormu. bin bir çeşit starkey var o önemli önce netten araştır.

hangi dagda kurt olmus:)
superpower isitme cihazlari pahali destiny de baya begenilen bi cihaz dene isitmede seni memnun ederse bence hic durma
yarindan tezi yok bede bi starkete ugrayayim begenirsem 1000 liraya sahane :eek:

destny serisi güzel bir cihaz ben kullanıyorum 3000 var ise bir üst modelini tercih et bence yok nakit sıkıntım var diyorsan kaçırma starkeyi bence

Bende desting 400 var.memnundum işimi görüyordu.tesadüf firma yetkilisi bana dediki bu desting 800 1.500 tl.firma(starkey)değil ben kendim kampanya yapıyorum ve 1.250 tl ye satıyorum dedi.ben de deim ki,raporsuz peşin 1.000 tl vereyim cihazı alayım olur dedi.ve dedim ki bozuk desting 400 tamir parasıda sizden dedim kjarşı tarafa sormuş tamir ücreti 200 tl deyince olmaz dedi bende almadım.

eger taklit degil esas destinyse deneyincede begenirsen al derim bence
elektronik cihazlar tamirci eli gorunce pekte matah bisi olmuyor bide baya bi kullanmissindir performansi eskisi gibi olamaz artisi yeni cihazinin ayarlamalari icin 2 yil garanti kapsaminda ucret odemezsiniz bu bakimdan eski cihaz icin vereceginiz 200 liraya yazik ben olsam 200 un ustune 800 daha ekler yeni cihaz alir riskli tamir isleriyle ugrasmazdim artisi ayar isleride bedava 2 yil garanti kapsaminda

Haklısın.bu arada şuan bir karar çıktı mı.dijital cihaz ödemeleri hakkında.şuan ne kadar ödeniyor.

sgk kurumu biz isitme kayiplilar icin sagi :mad:r 420 lira oduyor
eski iktidarlar zamaninda iyiydi ama
bundan 5 yil once isitme cihazimi aldigim zaman 850 lira odemiz 2850 liralik cihazima iyi bi katkisi olmustu bende yeni cihaz alacagim bu gunlerde valla sagir sagir hastanelerde sira bekleyip ordan oraya ertelemeler icin 420 liralik parayi almaya ugrmaya degermi diye dusunur oldum

eşim için almıştık .sıra bekle rapor çıkar bidünya uğraştık 350 civarı bi rakam ödemişti devletimiz.:mad:

Üst Alt