Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey Destiny 400 marka işitme cihazımın tamirini nerede yaptırabilirim?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, Balıkesir merkezdeyim. Starkey destiny700 cihazım bozuldu. Sorum şu. Boynuz denilen kısım kırıldı ve yere düşünce içineki parça kırıldı galiba. 200 tl istediler pahalı geldi. Bizzat kendim yaptırmak istiyorum. Merkezi nerede nasıl ulaşabilirim. Telefon numarası, bir de Bursa-İzmir gibi şehirlerde tamir yerleri var mı? Ya da bunun tamirini yapan yerlerin adres ve telefon numaralarını verebilir misiniz?

bursada bayii var aynı fiyat çekerler izmir şube olabilir biraz daha makul fiyat olur.googlede starkey yaz web sitesinde iletişim bilgileri var.

Garantisi yok ozaman istediğin herhangi bir firmaya verip yaptırabilirsin
Bu arada boynuzmu kırıldı yoksa boynuzu tutan mikrofonmu bozuldu?

Firma bana,sorun boynuda olsa elimizde boynuz var ama bağlantı noktası kopmuş dedi,ve cihaz yine çalışmıyor yani yere düşünce içinde birşeyler bozullmuş.200 tl fiyat verdi.çok pahalı geldi.siz balıkesir-izmir-bursa-manisa gibi yer bildirirmisiniz bana.yada bu işten anlayan başka şehirde olsa bunun yaparlar uygun fiyata dediğiniz yerler varsa iletişim adresi verirmiiniz.
şimdiden teşekkür ederim.

Starkey İşitme Cihazı Kullananlara Her konuda yardımcı olabilirim.

Starkey işitme cihazı kullananlara her konuda yardımcı olabilirim.Teşekkürler.

cihazı yaptırdım çalışıyor ama hala sorun var o da şu.ses yavaş gidiyor sonra kendiliğinden geri geliyor.tamire gönderdiğim yer çip değişmesi gerek bizde o yok dedi.

o çipi mecbur bulmak zorundalar yedek parça garantisine ne oldu öyle olmaz

Merhaba
Cihazında anlattığın gibiyse eğer, ses açma kapama düğmesinde problem olmuş olabilir yada mikrafonunda.
Çünkü bu ses açılıp kapanması bunlara bağlı.Tamire nereye göndermiştin yetkili servise mi yoksa farklı bir yere mi?

arkdaşlar izmire gidicem...2 tane cihazım var.tamir gerekiyor.birinin mikrofnu değişecek(interton)
diğerinin boynuzu değişecek(starkey)
izmirde her cihazı tamir edebilen uygun rakam talep eden yerelrin adresini verebilir misiniz?
duymer çok pahalı dedi..başka.

Üst Alt