Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey işitme cihazımın sorunu ne olabilir?

Konular
97
Reaksiyonlar
0
Merhablara,
starkey desney 400 cihazım var kulak arkası. bir süre çalışıyor sonra dıt die uyarı veriyor
önce pil bitityo sandım değiştirdim sonra yine vrdi bir kaç kez verdi. cihaz kapandı kapatıp açınca düzeliyor yine aynısı tekrarlıyor.
en sonda sürekli dıt dıt dıt verip çalımıyo bir süre çıakrıyorum tekrar takıyorum böyle devam ediyo s
orun ne olabilir. garantisi bitti. 25 tl istemişlerdi önceden.

Demekki bozulmuş ustad.. en yakın servise postala gitsin.

Servise gitmeden önce;

Kullandığınız pillerin son kullanma tarihlerini kontrol ediniz. Son kullanma tarihleri yeni ise 2. bir ihtimal amperi düşük olabilir başka paket yada marka imkanınız varsa deneyiniz yine aynı sorun olursa 3. bir ihtimal kirlenmeden dolayı kısa devre yapıp pil bitiriyor olabilir. Bu sorun bakım ile düzelir.

Bunların hiçbiri değilse entegre sorunudur. Buda biraz tuzlu.

pillerin son kullanma tarihi neresinde yazarki.ömrü ne kdardır.yani ucu bantlı olsa bile açılmamaış olsa bile ömrü varmı.anlamanın yolu nedir.
amper olayının anlamadım nasıl olacak.
şuan cihazımı takıyorum çalışıyor 5-10 dakka sonra cihaz kapanıyor.pil yuvasının açıp kapatıyorum düzeliyor.hep böyle ne olabilir anlamadım.

.pile evde bakayım yanımda değil.siemens pilini takıyorum.starkey pilide böyle yapmıştı.starkey ile ilgili cihazı başka marka şubesi ilgilenirmi?her cihazın bakım için 2 yıl mı ücretsiz bakım veriliyor.
şuan starky %40 indirimli satıyor ama çekiniyorum.ilgilenmiyorlar.napalım diyorlar.müşteri hizmetleri sıfır.siemens alayım diyorum pahalı.kulak içi dijital alıcam siemens ortalama kaç lirada başlıyor.kulak içinin en büyüğünü alıcam.kulak arkası cihazınım ucunda plastik sert içi bakır olan filtre galba acaba ondanmı.onun ömrü varmı.cihazın üstünde düğmeler var ellemeyin demişlerdi onları oynasanmı ne yapacağımı şaşırdım.
siz bildiklerinizi paylaşın olmazsa götütürücem artık.

evet bende şikayetciyim.ama %40 inimli satan başka firma yok.niye bunlar ucuza satıyor.vakıf oldukları içinmi yani hayır niyetinemi.

Paketin arkasında yazar. 2010 görünüyorsa kesin pilden zaten. Marka olarak Activair ve Rayovac kullanmak lazım.

Servis olarak şu an için Gaes ve Widex çok iyi müşteriyi üzmüyorlar.

İşitme cihazına pili koyup hemen sinyal alıyorsanız
cihazınızda kısa devre var sanırım hmene pili bitiriyor
değil mi
şu an kullana biliyormusunuz cihazı

Murat arkaşıma müteşekkirim.sorun pildemiş.....değiştirdim düzeldi.enteresan olan ne biliyornmusunuz.kalitelidir diye pahalı pil aldım sorun onda çıktı ucuz pili takınca düzeldi:))))

tek şikayetçi olmayan benim galiba :D
Benim cihazımda allaha şükür hiç bir sorun olmadı şuana kadar memnunum yani....
dıt dıt dıt seni pil yüzünden gelir yeni bir paket pil alıp denediniz mi???
haydi geçmiş olsun....

Üst Alt