Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey marka cihaz Türkiye piyasasından çekildi mi?

dexter

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
0
bugun starkey marka işitme cıhazı almaya gittim fakat gıttıgım yer bu markanın turkıyede pıyasadan çekıldıgını soyledıler .fakat starkeyın nuear marka adında satiş yaptıgını soyledıler

nuear sds prestigeBTE13d cha modelını 3600 tlden nakite 3000 bıraktılar sgk 500 odıyıcek bu cıhaz bana nakit 2500 tl mal oldu sizce normalmı
bıde cihazda bı ses var hiç durmuyor fakat yenı kalıp takılınca o sesın kesılceyını soyledıler
eger o ses duzelmese cıhazı ıade edıp paramı gerı alma şansım varmı
b iraz pişman oldum

cihazı bilmiyorum ama fiyatlar genelde öyle ama biraz daha pazarlık etmeliisn bence.mutlaka deneme süresi iste menmun olursan al.cihazı sattıktan sonra hiç ilgilenmiyorlar.birde cihaz arıza yaptıgında hemen yapılabilecekmi? servisi yaygınmı bunlarda çok önemli.almadan mutlaka başka markalarada bakın.ne yazııki bu sektörde insanları çok kolay kandırıyorlar.çok dikkatli olun.

Piyasada varlarmıydi ki? Zaten 2-3 ilde satış yapiyorlardı.Vizyon olmazsa bu kadarı bile fazla..

Üst Alt