Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey S Series iQ işitme cihazı

satlas

Üye
Konular
77
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar

geçenlerde starkeyin bursa şubesine gittim daha doğrusu bayisine gittim şubeydi şimdi bayii olmuş.Yeni çıkan S Series iQ, Starkey modeli hakkında bilgi aldım.Çoğu bildiğimiz yeni nesil cihaz özelliklerin hepsini taşıyor fakat çok ilgimi çeken bir özellik var telefondan cihaza ayar çekebiliyorsun mesela bilmem ne tuşuna bastımı ince sesleri ayarlıyor bilmem ne tuşuna bastımı kalın sesleri ayarlıyormuş hadi onuda yapamadık dünyanın neresinde olursan ol odyometriste bi telefon açıp senin cihazına telefondan ayar çekecek artık odyometristin ayağına gitmek yok bu güzel bir özellik ayrıca en üst model 3000-3500 tl arası fiyatıda uygun eğerki arıza olayını minumuma indirdiyseler bence güzel bir cihaz olacak.

bu sırada iyi reklam yaptım artık bana bitene bedva verirler:)))

ya ya yasadın sen satlas:eek:

telefondan ayar meselesı cok hos ama sagır mılletı telefonu duymuyor bıkere cogu duyanada sagır denmıyo:( ama nalı olucakkı kulagımıza bagırta bagırta bı hal olyo odyocu ayarı becerene kadar
hıc kablo baglamadan benım aklım almadı
sunu nasıl olcagı hakkında ıpucu varmı satlas

duymasanda olabilir telefonda belli tuşları kodladımı kendinde ayar çekebiliyorsun.bu nasıl olacak bilmiyorum ama olacak şuan bursaya gelmedi gelsin dener burada paylaşırım.ama istanbulda şuan satılıyor olması lazım bu benide heyacanlandırdı.

ama gelgelim internet sitesinden hiç böyle bilgi göremedim.bilgilerim odyometristen aldım

evet bu bahsetıgını cıhazı denedım mukemel bı cıhaz dokunmatık tere ve suya dayanıklıyımıs kadıkoyde baharıyede bu cıhazı denedım almayı çok ıstedım pahalı geldı alamadım 3 mılyar belkı ılerde fıyatı duşebılır duşerse alcam

yok yok starkeyde bayağı bir gelişme var güzel ürün ve güzel servis anlayışı var en iyisi starkeyin şubesine gitmek bayilerine gitmeyin derim hem hizmet yok hem pahalı satıyorlar.

Dijital
Merhaba burada yazıyor arkadaşlar s serisi iq ile ilgili bilgiler.

Üst Alt