Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Starkey SoundLens işitme cihazı hakkında bilgisi olan var mı?

Gasanov

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
bu cihazdan kullanan varmiacaba?ileriderece içinmiş
[FONT=Arial]

[/FONT]
0 görünmez, 0 mükemmel

İşitme cihazlarının hiç görünmeden size mükemmel işitme deneyimi sunması gerektiğini mi düşünüyorsunuz? Starkey’in yeni görünmez kanal içi (IIC) işitme cihazı tam sizin için! SoundLens (IIC) dünyadaki ilk ve tek kişiye özel görünmez kanal içi cihazı olup, Starkey’in en son teknolojisini içerir. Dünyanın en iyi ıslık sesi (feedback) önleyici ve en akıllı gürültü kontrolü ve konuşma koruma sistemi bu özelliklerden birkaçıdır. SoundLens’in size uygun olup olmadığını öğrenmek için işitme uzmanınıza danışın.

cf422a2e8ba6465b87a1ae0dffa5aa1f.bmp

Detaylı bilgi için buraya tıklayın[FONT=Arial]http://www.starkey.com.tr/Urunler/1/soundlens.html
[/FONT]

dikkat ederseniz burası engelli sitesi :DDD heheh şaka ya bu çoook hafif işitme kayıplar içindir..

Gasanov, bu gidişle işitme cihazlarının bedava reklamını yapacaksın :D Bahsedilen cihazın ileri kayıplara hitap edeceğini sanmam. Zaten bu tür cihazlarda pek çok özelliği kırpıyorlar. Mesela telecoil bulunmuyor.

:eek::eek::eek: kas yapayim derken goz cikariyo bu bizim gasanov:eek:
masal gibi ileri isitme kaybina olsa bile sagir bunu napsin gozukmeyince:) kimse bu isitme sorunu yasiyo demezki:) gorunmesi iyidir cihazin ileri isitme kaybiolunca:) ki guzel anlatsinlar anlatarak konusmak istemeyenlerde cihazi gorunce kacsinlar:)

hala çözüm arıyorum!!!! hala eşşekligime yanıyorum.. 12 yıl önce tüm testlerden 100 de 100 geçtim ne duyduysam anladım.. sonra kendimi kandırdım takmadım.. aha sonuç. kocaman S İ F İ R !!!!!!!!!!!!!!!! BU CİHAZ OZAMAN OLSAYDI TAKARIDM :) geçti borunun pazaro sür eşeği niğdeye :(

merhabalar.şu yazdiklarinizi şimdi gordum.ESTETİK CİHAZLARA BAYİLİYORUM BEN,O YUZDEN DETAYLİ SİZE AKTARİYORUM.AMA BENİM SEVGİLİM :p:pNAİDADİR,ONU MUTLAKA ALİCAİM AMA KARAR VEREMEDİMYURT DİŞİMİ,YURT İÇİMİ ALAYİM

Üst Alt