Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Station Wagon ve otomatik vitesli olan uygun fiyatlı araç tavsiyesi..?

Konular
15
Reaksiyonlar
1
Arkadaşlar slm..
10. ayda Stationwagon ve otomatik olan bir araba almayı planlıyorum.. u an kullandıgım 95 model Opel Astra F Caravan 10 . ayda serbest kalıyor gümrükte.Bir süredir araştırma yapıyorum..
Şu an uygun fiyatlı alabileceğim tek model Lacetti. 10 sayfayı okudum, burda Lacetti ile ilgili forumun.Genel olarak problemsiz bir araba yazdıklarınıza göre. Sitesinden okuduguma göre 5 yıl garantili ve LPG hediyeli sanırım.. 27000 liraya. Bu arabayı tavsiye eder misiniz. Yoksa bu fiyat aralığına yakın başka bir araçmı tavsiye edersiniz? Yurtışında getirtmeyi pek düşünmüyorum aslında 10 yıl ötelemesi koyduklarından bu yana. Mesela 2005 bir Opel astra var Araba.com da yurtışı.. Bu arabada güzel bayağı..Linkler:
Opel Astra 1.6 Easytronic - 9.500 Euro - Samsun - Araba.Com
Opel Astra H Caravan 1.6 Flexline - 9.000 Euro - İzmir - Araba.Com
Lacettide bu:
Chevrolet Lacetti ? Ekonomik Station Wagon Aile Otomobili

re

Hocam.. Ben ordan alıp gelmesiyle uğraşamam.. Burda yapan bi sürü aracı var..Onları sağlamını bulup almak lazım.. yurtdışından düşünce.. Mesela alttaki opeli ben alman sitesinde buldum 7000 euroya satılıyor aynı araba.. Demekki adam masrafıyla karıyla 2000 euro alıyor benden..

Yurt dışından araç getiren arkadaşların ilanlarına bakıyorum ama çokta cazip değil fiyatlar. İstedikleri fiyatlara buradan 2. el bile alabiliyorsunuz. O kadar yıl bağlanmaya değmez. Sıfır yada 2. el düşünüyormusunuz ? Otomatik ticari araçları düşünürsünüz ? Mesela wv caddy ?

----------

Fiyatta pazarlık ederlerse şu araclarada bi bak istersen.
Volkswagen > Touran > 2.0 TDi Highline > EngeLLiden EngeLLiye VW Touran 2.0 #16298864 - sahibinden.com

Volkswagen > Touran > 2.0 TDi Highline > Gurbetciden VW TOURAN #15754722 - sahibinden.com

Büyük bir ihtimalle burdan 0 km Lacetti alıcam.. Araştırdıklarım arasında en uygun fiyatlı ve hoşuma giden o oldu..

Arkadaşım

Ben de otomobil araştırıyorum.Araç otomatik ve dizel mi?Ötv siz fiyatı ne kadar?Tertibat için ne istiyorlar?Kaskosu ne kadar?

Ya bu arada Lacettinin Otomatiği Türkiyeye getirilmiyormuş maalesef..

Meraklılarından bilgi istiyorum
Ülkemizde satılan 1600 cc ve otomatik ve sedan (Tekerlekli sandalye sığacak büyüklükte) arabalar hangileri, dizel olup bu özellikleri taşıyan araç varmı, sanırım yok
zaten bu nedenle şu 1600 cc yi enaz 2000 cc yapın diye söyleyip duruyoruz.

Seçenek çok sen yeterki iste...

Renault Megane (otomatik dizel-benzinli sedan)
Opel Astra (sedan benzinli otomatik)
Vw Jetta yada passat (sedan benzinli otomatik, jettaya 1.6 dizel otomatik yakında)
Hyundai Accent (dizel-benzinli sedan otomatik)
Fiat Linea (dizel sedan otomatik)
Bmv 3.16 (benzinli sedan otomatik)
Mercedes c180 (benzinli sedan otomatik)
Ford Focus (sedan benzinli otomatik)
Honda Civic (benzinli sedan otomatik)
Toyota Corolla (dizel-benzinli, otomatik-yarı otomatik sedan)

Levent54
Zor bir araba arıyorsunuz. Uretilen araçlar arasında hem dizel olup hemde otomatik şanzımana sahip olan cok sınırlı sayıda araç var maalesef. 1600CC olması ayrı bir sorun haliyle. Yine de size Citroen C4 Picasso ya da Renault Megane lara bakmanızı oneririm. Yanılmıyorsam Hyundai Accent Era larında otomatik+dizel modelleri bulunmakta. Son olarak boyle bir aracın haliyle fiyatıda bir hayli yuksek olucaktır. Ornegin C4 Picasso'lar su an 47000 civarılar.

Yeni Kia Ceed lerin sitesini bi incele bence hem dizel, hem tam otomatik ve concept modelide oldukça dolu bir araç.
Bunlarında garantisi 5 yılmıydı ?

Kia Ceed ler pahalı bayagı.. 40000 liranın üzerinde fiyatı.. Lacettini fiyatı çok uygundu..Aslında yurtdışında otomatik versiyonları var.Türkiyeye neden getirmiyorlarsa

lacettini korenin daiwu model aracı türkiyede tutmayınca sanayici diliyle şavrole markası ile türkiyeye sokttular motor daiwu herşey kore isim abd başka bir değişiklik yok.yeni opellerded kore daiwu motor kullanılmaya başladı sebeb ucuz mal çok kar arıza çok olacak türkiye döviz kaybedecek.

kertenkelek senin passatı almanyadaki sitesinden buldum ordaki fiyatı 9900 euro cok fazla kar payı koymuşlar üstüne daha uygun getirecek birilerini bulursun bence arastırırsan linkini vereyim bak ordan

Car Ad: Detailed Item View

1.6 dizel ve otomatik grubunda gerçekten ürün gamı oldukça dar... Ancak yeni emisyon standartları üreticileri düşük hacimli motor üretmek konusunda yatırım yapmaya zorluyor. Bu tür standartlar yeni yeni meyvelerini vermeye başladı; bu konuda kayda değer gelişmelerden birisi VW tarafından geldi. Birkaç yıldır üzerinde çalışılan 1.6 dizel motorlar VW araçlarında kullanılmaya başlandı. Bu yeni motor hacmi bir kaç aydır ülkemizde Golf modellerinde satılıyor, sanıyorum 1-2 hafta içerisinde Jetta larda da 1.6 TDI görmeye başlayacağız. VW nin 1.6 TDI kullanıyor olması şu yüzden önemli, 1 kaç yıl içerisinde Audi, Seat modellerinde de bu motora sık rastlayacağımız anlamına geliyor. VW alternatifleri arasında oldukça başarılı olduğunu düşündüğüm Semitronic bir otomatik şanzıman olan DSG otomatik şanzımanı 1.6 TDI larda da kullanıyor. Bence bu dizel ve otomatik araç isteyenler için oldukça güzel bir gelişme...

Gelelim dizel - otomatik - SW bir araç tavsiyesine... aslında ilk aklıma gelen Kia Ceed SW modeli oldu... fiyatları başlarda oldukça uygun gibi gözüküyordu, şu an ne alemde çok bilgim yok ancak araç; yeni yüzü, tatminkar donanımı, verimli motoru ve kullandığı klasik otomatik şanzımanı sebebi ile gerçekten alternatifler arasına girmeye değecek bir model... en ciddi dezavantajlarından birisi ikinci elinin bilinen modellere nazaran biraz daha fazla değer kaybetmesi... Bu da 5 yıl sonra satmayı planlayan birisi için ne derece önemlidir tartışılır, zira şunu gözden kaçırmamakta yarar var, Hyundai ve Kia dünyada ve özellikle bu ülkede yükseliş trendini yakalamış markalar... Şunuda sık sık tekrarlıyorum; öngörünüz yılda 10 bin km altında yol yapacağınıza işaret ediyorsa benzinli araç düşünün... Benzinli olunca alternatifler çoğalıyor; Örneğin Ford Focus otomatik vites araçlarında oldukça sorunsuz ve parça fiyatlarının gayet makul olduğu Zetec motor teknolojisini kullanmaya devam ediyor. Şanzıman da klasik otomatik ve parçası bol bir şanzıman, manuel vites lere göre biraz fazla yakıt tüketsede çok km yapmayan birisini kullanım maliyeti açısından gerçekten incitmeyecek bir model. SW seçeneğinin olması, gayet geniş ve piyasası oturmuş bir model olması sayılabilecek avantajlarından... Bence benzinli, otomatik ve SW olanlar arasında kesinlikle alternatifler arasına girmesi gereken bir araç... Bütçeyi biraz daha yukarılara çektiğimizde SW alternatifi olarak sınıfında en geniş bagaj hacmine sahip modellerden birisi olan Jetta nın sedan 1.6 benzinli ve otomatik olanı da düşünülebilir... Ancak bu motor çok sağlam bir motor olmasına karşın yeni nesil TSI Volkswagen motorları yanında kullandığı teknoloji itibariyle biraz sönük kalan bir atmosferik motor... en ciddi dezavantajı yine yakıt tüketimi... Citroen modellerinde de zengin donanım ve cazip fiyat yakalanabilmesi sebebiyle göz gezdirilebilir, ancak Kia'nın ikinci elde yaşattığı durumun benzeri citröen içinde sözkonusu...

v.s. v.s...

Station wagonlarda Focus çok güzel bir tercih olur, bir ara megane sw ye kafayı çok takmıştım. 25.000 e beyaz ve tam full 2006 modelini bulmuştum ama aracımı hemen elden çıkaramadım. 5 yılı dolunca daha rahat satılacak eminim. Station lar 2. elde pek talep görmezler (2006 dizel tam full düz vites megane sw satmakta çok zorlandık sıfırı 49 olan aracı 33 e zor sattık) o yüzden temiz ve az kullanılmış olanı fiyat uygunsa alınabilir. Ötv indirimli alacağızda ne olacak ? Mesela kia ceed full 42.000 TL bu araç ötv siz bize 33 e gelir. 2. el 1 yaşında az kilometrede 33 e bulunsa bence cazip. Hem istediğimiz zaman satabiliriz.

Üst Alt