Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stent takıldı ve tansiyon, kolesterol, fıtık teşhislerimle rapor alabilir miyim?

Mateos16

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar yeni uye oldum fazla bilgim yok yardımcı olursanız cok sevinirim,3 yil once kalp krizi gecirdim mide agrisiyla hastaneye gittim kalp ana damarinda %95 oranında tikaniiklik varmis stend takıldı bunun yanında tansiyon,colestoral ve iki hafta once 2tane boyun fitigi varmis su an fizik tedaviye gidiyorum kalbin hasar durumu yok kalbin durumu cok Şükür iyi ama kalp icin omur boyu ilac kulanacagim dendi kullanıyorum sorum şu bunlara %40 engelki raparu alabilirmym teşekkürler

Mateos16

Kardeş bildigim kadariyla kalbinin ef si 50ye inmedikce oran alamiyorsun. Fitik icinde ileri derecede nöral basi ariyorlar normal fitiklara vermiyorlar. Kolestrol un varsa ve raporlu ilac kullaniyorsan %10 oranin var yaninda tansiyonun varsa ve raporlu ilac kullaniyorsan oda yuzde 20 yapar baltazarla buda sana 28 oran yapar gecmis olsun

GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Teşekkürler kardes kalp krizi geçirip stend takildi omur boyu ilac kullanıyorum buna vermiyorlar mi

Üst Alt