Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stent, yüksek tansiyon, şeker ve alzheimer için hangi oranda rapor verilir?

ayhanaltun

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
iyi akşamlar. Ben Erzincan"da öğretmenim. Anneme heyet raporu almak için Tıp Fakultesine başvuru yaptık. Annem yüksek tansiyon var, daha önce kalp damarlarında stent vardı tıkandı açık kalp ameliyatı oldu. orta düzey alzaymır teşhisi konuldu. şeker hapı da kullanıyor. şekeri ileri düzey değil. Tüm bunlar hesaba alındığında heyet raporu alabilir miyim?
Lütfen bu konuda bilginize ihtiyacım var. Cevabınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

kalbin durumuna göre mutlaka rapor verilir ancak oran olarak sizin yazdığınıza göre bişey söylememiz mümkün değil şker hastalığı içinde eğer tip2 ise 20 puan verilir kalptende enaz 30 verilir eğer kalp hastasıysa kesinlikle tansiyon hastasıdır aynı zamanda 10 puanda ordan verilir yani 60 yaş üzeri ise 10 puanda ordan alır kolayca sınırı geçer ama sizin raporu ne amaç için aldığınız önemli

ayhanaltun
user-offline.png
Hocam diğerlerini geçtim,alzheimer varsa tek başına %90 ve üzeri alırsınız diye tahmin ediyorum.Tabii şu anda hasta hangi evrede oda önemli.
Örnek; "Babam Alzheimer hastası ve % 92 oranında özürlü" Bir başka sitede arkadaş böyle yazmış.

Üst Alt