Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stilizan kullanan var mı?

Duman6Kestik

Yasaklı Üye
Konular
40
Reaksiyonlar
0
Ben bunu sadece öfke kriz nöbeti olunca kullaniyorum. Yarım saat önce içtim sarhoş gibi oldum şimdi gayet iyiyim

Farkettiğim şey hergün kullanınca aynı etki olmuyor, tam benlik ilaç sinir krizlerim için birebir, başkasina nasıl etki ediyor bilmiyorum kullanan var mı? (Stilizan 5mg draje)

Stilizan başımda sıkışma yapıyor

Tıpki risperdalin yaptigi gibi kullanmaya baslayinca 7. Gunden itibaren Stilizan başimda sıkısma yapiyor.Bu neden olabilir.Şu çaresizligime bakin bana fayda edecek ilaci kullanamiyorum.Prospektuste böyle bir yan etki yazmiyor.Neden bu sıknti sadece bende oluyor.risperdal stilizan kullananlara bakiyorum bu şeyden muzdarip degiller.çözum ariyorum.lutfen yardimci olur musunuz.KAN PIHTILASMASINDAN DOLAYI OLABILIR MI

İlac ların bazı yan etkileri kutucukta yazmaz bununla ilgili Bi sitede var saglık bakanlıgına baglı ilac yan etki bildirme diye Bi site ilacın yan etkisi olabilir endişe etmeyin doktora mutlaka bilgi verin

tb2nhf

Peki neden boyle oluyor.sorunun nedenini bulup biseyler yapmak lazim.niye başimda sıkısma oluyor yaa:( ilk 6 gun bise yok sonra sıkısma oluyor

sweet guy

Bu ilaç 7. günden itibaren kafamda basınç, sıkışma yapiyor.Agri degil de sıkıştirma tarzi

Her türlü psikotik ilaç başta basınç yapar, aşırı rahatsız etmiyorsa sorun edilecek bir şey değil.
Ayrıca çok pc., tv. ekranına bakmak da yapar.

volkan6778

Risperdal'i siz kaç mg kullanıyorsunuz bilmiyorum, ben 8 mg/gün kullanıyorum ama yanında Akineton da kullanmam şart; size Akineton yazmadılar mı hiç?

Stilizan'ı bende kullandım, parasız ve sigortasız bir dönemde; aşırı şüphecilik gibi pozitif semptomlara hiçbirşey yapamadı, başlangıçta biraz rahatlattı o kadar; yani şizofreni için hiçbir işe yaramaz...

Stilizan 1 mg Ludiomil ile bilikte spastik kolit'im için kullanmıştım. Çok hafif ve etkili bir ilaç. beni çok rahatlatmıştı.

Olanzapin haric diger antipsikotikler kafamda basinc yapiyor.bu nasil baht ya:(

5 mg aliyorum

@adamo
Risperdal su an almiyorum.örnek vermek icin dedim.o da böyle başimi sıkistiriyor.akineton baş sıkışmasını giderir mı

Merhaba abi kusura bakmayın rahatsız ediyorum merak ettiğim bi konuda size danışmak istemiştim bende aynı sorunu yaşıyorum o yüzden sormak istedim daha önce benim kullandigim ilaçlarım vardı psikiyatride solian ve lustral kullanıyodum 10 senedir ara verdim iste bi aylık zamanda sonra her antipsikotik ilaçları denediğimde sizin dediginiz gibi hepsinde kafamda sıkışma oluyor hiç bi antipsikotik denk gelmiyor siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusnz

Stilizan

Stilizan kullanan var mı stilizan 5 mg anksiyete için.

@volkan6778 Efexor kullanmissin kardesim o yuzden oyle takili kalmis

Anlamadım, ne takılı kalmış:) Efexor ile ilgisi ne anlayamadım. Uzun süredir buraya girmiyordum, bir konuyla alakalı uğrayayım dedim. Bu arada ben artık ilaç kullanmıyorum ve bu bahsettiğim sıkışma durumu hala oluyor. Yüksek ihtimalle sebebi başka birşey. Artık sinüzit mi tansiyon mu ( tansiyon düşüklüğü var) bilemiyorum

Merhaba abi kusura bakmayın rahatsız ediyorum merak ettiğim bi konuda size danışmak istemiştim bende aynı sorunu yaşıyorum o yüzden sormak istedim daha önce benim kullandigim ilaçlarım vardı psikiyatride solian ve lustral kullanıyodum 10 senedir ara verdim iste bi aylık zamanda sonra her antipsikotik ilaçları denediğimde sizin dediginiz gibi hepsinde kafamda sıkışma oluyor hiç bi antipsikotik denk gelmiyor siz nasıl yaptınız yardımcı olurmusnz

Allah yardımcın olsun kardeşim. Umarım bu durum için gereken çözümü bulabiliriz ama önce neden olduğunu bulmamız lazım. Çünkü ben ilaç kullanmıyorum ama hala bu benim bahsettiğim sıkışma oluyor. Sana önerim:BOL SU İÇMENDİR

Üst Alt