Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

storytel kitap önerileri

minerva

Aktif Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
14
Selam arkadaşlar ben eski bir kitap kurdu ama yenilerde iyi bir kitap dinleyicisi olarak kitaplarla olan aşkımı taze tutmaya çalışıyorum ve iki sene önce üye olduğum storytel bana bu konuda gerçekten çok güzel bir dinleme deneyimi sunuyor. Storytel uygulamasında piyasadaki her kitabı bulmamız mümkün olmasa da her geçen gün zenginleşen bir arşive ulaşmak mümkün o yüzden ayrı bir başlık altında storytel de dinleyip beğendiğimiz kitapları da birbirimize tavsiye ederiz diye düşünerek ayrı bir başlık altında yazmanın daha iyi olacağını düşünerek böyle bir başlık açmak istedim.En beğendiklerimiz son dinlediklerimiz ya da dinleyip sevmediklerimiz paylaşırsak birbirimize de yol göstermiş oluruz.

O zaman son dinleme listemden beğendiğim bir kaç kitabı paylaşayım..

Son okuduğum pardon dinlediğim kitap Fadik Sevin ATASOY'un hem yazıp hemde storytel için okuduğu kitabı ' Fadik ve kırmızı bavul' evet kapak ve isim sanki bir çocuk romanı havası verse de içerisine fantastik bir aşk hikayesini ustaca iliştirdiği akıcı bir dille yazılmış sizi kendinden hiç koparmaya sıkmayan hoş bir kitap olmuş kafa boşaltmalık bir kitap istediğinizde aklınızda olabilir..

İnce Memed 1.cilt-Yaşar KEMAL, Ahmet Mümtaz TAYLAN okuması ile dinledim ve gerçekten bu kitap neden kült bir roman ve ben bu yaşıma kadar nasıl okumamışım kendime teessüflerimi yollayarak bu güzel klasiği de kesinlikle tavsiye ederim..

Tebrikler kovuldunuz-Kaan SEKBAN, Kaan SEKBAN'ın kendi hayat hikayesinden yol çıkarak nasıl ünlü bir gösteri adamına dönüştüğünü anlattığı esprili komik eğlenceli kitabı kesinlikle tavsiyeeee

Üst Alt