Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Stres, takıntı, depresyon, korku, öfke patlamaları, karamsarlık nedeniyle rapor alabilir miyim?

edebiyatci34

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
Şuan psikiyatriden ilaç tedavisi görüyorum. 2 ay oluyor başlayalı. Hastanede de yattım.

Engelli raporu için oran verirler mi?

İlaçları devamlı kullanmak istiyorum, kullanmadığım zaman kötü oluyorum eski halime geri dönüyorum. Hatta ilaçların doUnu artırsalar veya başka ilaç bile verseler iyi olur.

Stres, takıntı, depresyon, korku, öfke patlamaları, karamsarlık. Sıkıntılarım bunlar.

@edebiyatci34, Teşhis nedir 2 aylık tedavi ile rapor alamazsın en az 6 aylık takipli hasta olmalısın.

Bu tip sıkıntılar bende de vardı. Doktora alabilir miyim diye sordum da, bu tip sıkıntıların ben de geçici olacağını düşünmüş olacak ki beni bir başka hastaneye yönlendirdi. Orada belirli cihazlar varmış onlarla senin gerçekten psikiyatrik bir rahatsızlığın olduğu anlaşılıp rapor verilebilir demişti

@edebiyatci34,
Doktor size tanı olarak ne verdi

@çirkin1,
Siz doktora gittiğinizde size doktor receteye ne tanısı yazıp ilaç yazmış o önemli. Herkes sretsli herkesin kendine göre sıkıntıları oluyor iş olsun ev olsun maddiyat olsun

Üst Alt