Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Strese bağlı mide ağrısı yaşayan var mı?

Mustafa 1972

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
119
Slm arkadaşlar ben strese bağlı karın ağrısı yaşıyorum.ne zamanki sinirlenirsem ne zamanki stres yaparsam hemen karın agrilari yaşıyorum.sizce bu normalmi.yasayan arkadaşlar varmı.varsa lütfen benimle irtibata geçiniz.

@Mustafa 1972, Ben karın ağrısı da yaşıyorummda esas bağırsak problemi yaşıyorum ne zaman sters yaşasam canımı sıksam hemen şiddetli ve ağrılı ishal oluyorum zaten bağırsaklara ikinci beyin deniliyor beyindekine yakın sinirler olduğu söyleniyor bağırsaklarda.
Yani strese bağlı mide ve bağırsak problemleri çok yaygın çok kişiden duyuyorum ben bu durumu.

@Mustafa 1972,

BUSCOPAN diye bir ilaç var Mide spazmı (karın ağrısı) için çok etkilidir. Geçenlerde karnıma şiddetli sancı girdi Bu ilacı alınca düzeldi...Bir de tavsiyem "ENDOSKOPİ" çektirip genel bir mide taraması yaptırın. Mide ağrısını stresten yaşıyorsun ama belki midendeki salgılarda, hormonlarda sıkıntı vardır

@kara duman,
(y) Aynen ; bağırsaklar için 2.beyin derler. Hatta bununla ilgili bir kitap da okumuştum. Stres ya migren yapar, ya mideye vurur ya da bağırsakları etkiler. Bende de kabızlık sorunu var Ama gerçekten çok zorluyor. Afedersin, yarım saat ıkınıyorum..

Bende ishal kabızlık değil sadece karın ağrısı ağrı kesici vurduyorum.o an rahatliyorum.fakat yine sinirlendigim zaman yahut stres yaptığım zaman midemde ağrı oluşuyor.enkoskopi daha yaptırdım hiçbir şey çıkmadı hatta bir keresinde doktor bagisaklardan şüphe etti kolonoskopi attırdım yöne ayni

Klasik ve geçerli bir söz var. Bagirsaklar mutluysa insanda mutlu olur. Stres bağırsaklarda dolasiyla midede ciddi problemler ortaya çıkarıyor

Üst Alt