Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

STV sonucuna gore oran kac verlir?

yukselx

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Fvc L3,76. 5,75. 3,50. 74. Fev 1. L 3,01. 4,62. 1,87. 49. Fev 1 %%. 69,8. 91,0 53,,40. 66. Pef L/s. 5,22. 12,05. 2,89. 33. Busonucla kac oran alirim birisi ba na yaradimci olsun. Site yoneticileri tesekurlr

%pred oranlarını yazarmısınız
FVCex -
FEV1 -
FEV1/1FVC -
PEF -

stvsonuc ogrenme

PRE test sonucum. Fvc L 3,76. 5,75. Beklenen ,4,76. Pre. 3,50. 74. Fvc 1 L3,01. 4,62. Beklenen3,81. Pre. 1,87. 49. Fev1/Fvc% 69,8. 91,0. Beklenen 80,4 Pre 53,4. 66 Pef L/s 5,22. 12,05. Beklenen 8,64 Pre 2,89. 33. Ela yillar beklenen44. Pre 100. 227. Pev 2575L/s 2,09 5,28beklenen 3.69 pre 1,10 pet s beklenen 6,00 pre 7,86. 131 Evol mL. Bu alan bos Flvc L.3,76. 5,75 beklenen 4,76 pre 3,02 63 Fev1/vc% 69,8 91,0. Beklenen 80,4 pre alani bos Fev6 L 3,76. 5,75 beklenen 4,76. Pre 3,39. 71 lutfen yardimci olun bu sonuca gore kac oran alirim tesekur

yukselx birbirine karıştırmışsın yazıları.Buraya taratıp kopyalama yapabilseydin daha net cevaplar verilebilirdi.Ayrıca testin adı SFT Testidir.Stv yazınca çoğu arkadaş ilgilenmemiş ve cevap yazmamış olabilir.Özellikle Fev1 derecen nedir?Bunu daha açık yazarsan daha net cevap alabilirsin.

koah

Selam doktorun demesi koah %78 ilerlemis buna gore oran kac alirim biri bana yardimci olsun tesekurler

yukselx Kardeş sadece (Pred) yazan kısmın altındaki %'leri yazarmısın
Senin yazdığın değerlerle değerlendirme yapılmaz:confused:

Selam sıte sakınlerı. Benım kakanma bırsey takılıyor koah hastalıgım ılerı derecede koah %78 doktorun demesı ve bana bır ay. Ilac tedavısı verdı sımdı tekrar sft testıne gırecem oranlarım duserse. Doktor ılk once sft ve sonra ıstedıgı sft sonuclarına bakarakmı bana oran verır. Farzet%40koah verdı gozden %10aldım belfıtıgına oran yazmadı doktor rapr kagıdına hafıf dercede skolyoz ızlenmıstır fızyıolojık lardoz artmıstır. Yazdı ve kordolıjıden. Normal yazdı. Buyazılanlar heyette dıkAte alınırmı bana bırıyardımcı olsun bu ornlarda heyeyt ne kadar oran dusurur tesekurker

Fvc. 74+Fev1. 49+Fev/Fvc. 66+Pef. 33+Ela. 227+Fef25.75. 30+Fet. 131+Fıvc. 63+Fev/vc. 80.4+Fev6 71. Bu sonucla enyuksek oran kac verırler. Doktorun demesı ılerı derecede. OBSTR kanısı koydu ve bana 1 ay ılac tedavısı verdı. Tekrar sft testıne gırersem aynı oranları tutturamassak. Ne yapacagımı bılmıyırum ıkıcısı sft testı gecerlıymıs ılk sft testının orana bır faydası olurmu akcıger grafısuınde pa akcıger kalp vee medıasten normaldır. Tanısı fılmmın. Bunlar oran almama yeterlımıdır sımduden herkeze tesekur

yukselx

Skolyoz ve bel fıtığına oran vermezler bu söylediğiniz oranlar hesaplaninca % 46 olur ama sureli veriler diye düşünüyorum suresiz olmaz

Zaten rapor için başvurduğunuz da tekrar SFT isterler ayrıca akciğer grafisi gibi ek tetkikler de isteyebilirler. Önceki değerler teşhis ilaç raporu için geçerli ama kurul da yenisini istiyorlar.

bu sft ye göre ne oran alabilirim
engg.jpg

http://www.imgim.com/tansiyon.jpg

sft sonuc ogrenme

nuc ogrenme

Fvc. 74+Fev1. 49+Fev1/Fvc. 66+Pef. 33+Ela. 227+Fef25.75.-30+Fet. 131+Fıvc. 63+Fev1/vc80.4+Fev6. 71. Bu oranlara gore kac verır dktor demesı %78 ılerlemıs. Decede. OBSTR kanısı verdı. Gozden %10 verdı sahat heyete gırısem ıkısının toplamı %50 olsa. Heyet kaca dusurur oranı ankarada kacta kac dusurur oranı bu gıdısle emeklı hayalımız olmucak galba. Bana bırı cevap versın

yukselx

Merhabalar öncelikle geçmiş olsun.benim tahminim sft sonucuna göre%40 oran alırsın.gozdende %10 alırsan ortalamasi%46 olur.sigorta girişin ve prim günün yeterli gelirse 3.derecede vergi indiriminden faydalanıp emekli olabilirsin.

Rapor oranımı nasıl yukselte bılırım

Sıte sakınlerı selam herkeze benım sorum var rapor oranını. Kısayoldan. Herhangı bır hastalıgım ıolmadan kısa yoldan rapora ıleve etsek hangı hastalık tan oran aklabılırım maksAt rapor derecesını yukseltmek su anda bende koıah var rapor oranım%40. Gozden %10 var heyete gırırsem. Toplamı%46 olur dusunuyoırum eger onaylanıp ankaraya gıderse ordada duser bu oranlar ve benım emeklılk hayalım suya duser bana bır yardımcı olun smdıden tesekur herkeze. Ise gırısım 1997. 4000 ıs gunum var

Değerli arkadaşlar Ankara'da rapor oranı düşmüyor baltazard formülüne göre hesap yapılıyor. Kendimden örnek vereyim Kalp:%30 Göğüs :%30 Deri: %5 Baltazard formülüne göre %53 sürekli verildi.

rapor oranı verme

Selam herkeze. Mayısın 10da gogus bulundenden 1 ay ılac tedavısı verde. HazırAnın 10 olmadan doktara gıtsek bısey olurmu bır sorum da var belfıtıgından. Hafıf skolyoz var dedı doktoır ve oran yazmadı kardıylojıdende bırsey ın yok dendı ondada oran yazılmadı gozden %10 verdıler. Gogusten sft ılk sonucuna gore burdakı arkadslar %40 rahat alırsın dedıler. Benım takıldıgım nıkta enson dahılıye doktoru bana gelceksın dedı ı bı oran verırmı bu butun hastalıklarıma ılk stf sonuclarım. Fvc. 74+Fev1. 49+Fev1/fvc 66 +pef 33.+Ela 227+Fef25.75.30+fet. 131+Fıvc. 63+fev1/vc 80.4+fev. 6. 71. Ilk sft sonucum bunlkar tekrar gırecem tamınım akcıguır fılmde bırsey cıkmadı doktorun demesı %78 ılerlemıs koah hastalıgıum. Sımdı ıkıncıye gırsek bu oranları tutturamassak ısuım kotu baska test ıstermı doktor. Bana bırıcevar versın

heyet raporunda doktorlar ne derece oran duserler

Selam sıte sakınlerı nıhayet raporlarım bıttı heyete gırdım. Doktorun verdıgı koah hastalıhıma %68. Gozden %10 belfıtıgından gırdım oran yazmadı kardıyolojıden gırdım ordada bır ora n yazmadı enson daılıye doktoruna gırdım hepsıne bakarak %80 aldım heyet kac oranıda dusme yapar ve sureklı ya da suresız verebılırmı. Tesekur herkeze engılıyız bız aılesıne

heyet sonucu

Selam. Gogus ten %67 gozden%10. Kardıyolojıden oran vermedı. Raporkagıdına bısey yazmadı. Bel fıtıgından hafıf skolyoz yazdı ve oran vermedı en son daılıye hastalıgım hepsıne %80 verdı cuma gonu heyet sonucunu alıcam yalnız ben 4 ay ılac kullanmadım yılbasında ısten ayrıldım ıstıfa ettım kendı ıısteyımle gogus doktoruy bunu rapor kagıdına yazdı ve bana 1 ay ılac tedavısı vedı stf. Tekrar gırdım sonuclar aynı cıktı benım demek ıstedıugum heyet karsısına cıktım bana sordu ne rahatsuızlıgın var bende koah. Ve nefes alamıyom dedım onlar ropor kagıdına bakarak 4 ay ılac kullanmıyomusum dıye kendı aralarında konusup bırrseyler yazdı benım denekk ıstedıguım. Surelı veye suresız veya veye baska bır sey yazma olanaklaruı varmı.

Ssk gırusum 1997. Gun prmım 3680. Bana kac para baglanır emejklılıkte. Askerı ucretten saygılar

koah ve sft

Selam. Bır ay sft sonucum kotu cıktı. Ve bana ılac tedavısı verdı gogus dokturu. Persembe tek rar. Sft ye gırdım. Oran %68 verdı gozden %10 verdı bel fıtıgından oran yazmadı hafıf skolyoz yazdı kordıyolojıden bısey yazmadı. Enson daılıye doktoruna cıktım butun hastalıklarıma %80 verdı yalnız snu soyleyeyım yılbasında ısten ıstıfa ettım ssk guvencem olmadıgından ılacımı alamadım gogus doktoruna soyledım rapora yazdı ve bır ayt ılac tedavısı vermıstı. Heyetın karsısına gectım sonuca bakarak. Ilac kullamadıgımı sordu durumu acıkladım. Heyet olumlu nasıl karsuılar surelıı veya suresız verme ıgtımalı. Varmı acaba. Ssk ya gırısım 1997. Prım gunu sayı 3980. Ve 44 yasındayım heyet kac oran verır saygılar sımdıden

Yazdıklarından hiç bişey anlaşılmıyor öyle karıştırmışsın'ki.
Hiç bir şeyin yok'ken birden bire KOAH hastasımı oldun ? Şayet Gerçekten KOAH hastasıysanız raporunuz sürekli olur çünkü KOAH kronik bir hastalıktır geriye dönüşü mümkün deyil. %80 olan rapor oranınızla pekala vergi indirimiyle emekli olabilirsiniz.

SFT değerleri nedir bilmediğimiz için ancak bu kadar tahminde bulunabilirim?

%80 foksıyon kaybı. emeklılık

Selam heyetten aldıgım raporda foksıyon kaybı %80 yazıyor ben emekllık ıcın gıtmıstım bana. Bu rapor kagıdını verdıler heuetten. Kagıdın ustunde 1 yıl sonra. Kontrala uygundur yazıyor. Ben koah hastasıyım. Bana bırı yardımcı olsun

Sigorta prim ise giris tarihleri nedir paylasirmisiniz

Koah. emeklılık

Selam herkeze bugun aldıgım haberde ankaradan eksk evrak var dıye bursa vergı daıresıne gonderılmıs belge. Ve belgeyı aldım hangı hastanede rapor cakardıysam oraya gıttım aynı raporun tetık ve bulgularını gonderdıler ankaraya.
Ben koah hastasıyım. Sft tem. Ilerı derece. Fev1%45. Fev1FVc%69 Fvc%64. Vucut foksıyn kaybı %80 verdıler heyeye aynı gıdım aynı cıktım bır ay aralıklı sft testıne gırdım.
Oranlar aynı rapor kagıdımın arkasında bır yıl sonra kontrola uygundur ıbaresı yazılı
bu durumda emeklı olurmuyum olamazmıyım ındısesı sardı ankaradan olumsuz.
Bır cevap gelırse nabarım. Dusunce ıcındeyım bana bırı cevap versın

Üst Alt