Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu an da 2022 Engelli maaşı ne kadar? Üç ayda bir mi alınıyor?

murat-t

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 2022 Engelli maaşı ne kadar ?
Birde 3 ayda bir mi alınıyor ?

%70 ve üstü olanlar 3 ayda 907 tl alıyor

arkadaşlar bi metin hazırlayıp bimere yazalım engelli maaşları her ay ödensin diğer maaş alanlar gibi ayda bir maaş almak daha iyi olur 3 ay beklemez zor .bi metin hazırlayıp bimere yazalım herkes dilekçe yazsın .çoğunluk olursa sesimiz duyulur .şu an ben bi dilekçe metni bulamadım.hep beraber bu işi başaralım her ay maaş alalım

Bu metni bimere ve cumhurbaşkanlığına dilekçe olarak iletelim lütfen

İlgili makama,

Bilindiği üzere 2022 sayılı kanun kapsamında Muhtaç, Güçsüz ve Kimsesiz türk vatandaşlarına üçer aylık dönemlerde maaş verilmektedir.

2022 Sayılı kanun gereği maaş alan kişiler üç aylık sürenin çok uzun olduğunu ve maaşların üç aylık olarak değil aylık olarak ödenmesini talep etmekteler.

Ekonomik yoksunluk içinde olan bu arkadaşlarımız üç ay gibi uzun bir süre maaş beklemek istememekteler. Bu nedenden dolayı bende siz sayın ilgililere bu mesajı atma ihtiyacı duydum.

Konuyla ilgili olarak gerekli düzenlemenin yapılmasını 2022 sayılı kanun kapsamında maaş alan arkadaşlarımızın bu mağduriyetlerinin bir an önce giderilmesini arz ve talep ederim.

Üst Alt