Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su faturası indirimi için başvurdum ama yansıdı mı emin değilim..?

Matrix31

Üye
Konular
14
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba adıma yeni abonelik yaptirdim yaptırırken engelli kimlik kartımın fotokopisini cektiler yeterli bu dediler indirim icin. Simdi fatura geldi 8gunluk 12tl bu faturanın neresinde yazar indirim olup olmadığı? Mesaide bitince buraya yazayım dedim. Nasil anlayabilirim indirim olup olmadığını herşey normal görünüyor bence bir indirim yapılmamış! Yani bizimle dalgami geçiliyor anlamıyorum

ilgili belediyenin metreküp fiyatını internetten bakarak faturandaki metreküp fiyatını karşılartırabilirsin.

Faturada tarifede ozurlu tarife yazarsa emin ol.

Engellilere su indirimi yokmudur varmidir?

50 liraya sayac karta 24 ton su yuklendi.
Dogrumu?
Indirim varmi yokmu bilemedik.
Sizlere kac ton su yuklenir?

Lutfen cvb veriniz.
Tesekkur ederim.😊

Engellilere su indirimi vardır, ben de faydalaniyorum çok şükür, ama sayaç hesabı yapmadım, başvurduktan sonra faturalardan takip ettim, sonuç gayet iyi, bu günümüze şükürler olsun :)

Fatura kısmında MESKEN değil MESKENS yazarsa engelli indiriminden yararlandığınızı gösterir.

Üç ay gider galiba 24 ton su 50 lira.
acaba doğru mu?
siz engelliler karta ne kadar yüklüyorsunuz?

Erdal ankara için %50diyorlar
Belediyen belediye ye değişiyor.

Yukleme yaptiktan sonra makbuz verirler ikiside yazmaz.

Eskiden normal su saatine bakip onceden fatura cikarirdi memur,ozurlu tarife yazardi.

Yenilerde sayac karta yukleme yapariz,engelli indirimi varmi yokmu bilinmez.

erdal71

Anladım ben sinopta yaşıyorum burada belediye de çalışanlar arkadaşım ben de oradan biliyorum ve fatura da hala daha meskens yazıyor. Demek ki genel geçer bi kural değilmiş.

Yeni abone olduysan abonelik ücreti kesmiş olabilirler.

1 Bir yıl oldu abone olali yeni dairede oturum.
Ondan önce de başka yerde eski su saatine aboneydim memur borc fatura aylık yazardi özürlü tarife olarak😊

Ora iptal oldu tabi.
Arkadaşlar yokmu kartınıza su yukleten?

Engelli kimlik kartiniz. Son donem fatura rapor fotokopisi. Iski genel mudur gideceksiniz

Kendi adınıza olan abonelik için E devlet üzerinden İski indirimli abonelik başvurusu alanından başvuru yapılıyor.

Ben yaptım 2 saat sonra İski den arayıp engel raporumu mail veya fax yoluyla iletmemi istediler. Gönderdim, 1 saat sonra sisteme işlediklerini ilettiler.

Edevletten İski başlığı altından abonelik bilgilerimi kontrol ettiğimde abonelik türünün Şehit, Gaz, Engelli seçildiğini gördüm.

Çok kısa sürdü herhangi bir prosedür içinde kaybolmuyorsunuz.
Aslında indirim %50 fakat, bu indirim sadece su kullanım bedeline yapıldığından genele vurduğunuzda toplamda % 30 civarına tekabül ediyor.

Sağlıcakla kalın.

Aboneliğin üzerimize olması şart değil sanırım.hanede yaşıyoruz sonuçda.başvuru düşünüyorum bende.ama abonelik benim değil.sonuçda aynı hane aynı soyadı.

@Kırmızıı, İstanbulda iski için aboneliğin engellinin üzerine olması şartı yok o hanede ikamet ediyor kayıdının olması yeterli.

Ama başka illerin bazılarında aboneliğin engellinin üzerine olması isteniyor.

Üst Alt