Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su geçirmeyen, terleme, tozlanma yapmayan İsitme Cihazi önerisi olan var mı?

cansever511

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Cümleten Selamun Aleyküm..
Önceki Forumda Okumuştum.. Konu Başlıkta
Kendim Tanıtıyorum. Doğuştan 2,5 aylıktan beri Hiç Duyamıyorum.. 26 Yaşındayim 4 Cu isitme Cihazi Aldım..
Eski Cihazi 5 yıl geçti Su geçirme, Terleme, kısık Ses ve kirlenme Problemi cıktı.. 5 yılda 3 tamir 500 TL yakın masrafına Gitti..
Sol 90 Db Sağ 110 Db Ordometriyi testi 2010 yıllar kullanılmış.. (Yeni test Yakında)
elimdeki isitme Cihazi Oction Sumo XP Kullanıyorum..
Hemde Merkezde İsitme Cihazi İşi Görmüyor..
Yeni model orta ve son teknoloji cihazlar arıyorum.. (Fiyatlar Yazmanı Önermisin Kur Dolar Fiyatlar Fırlattı)
Nadia Siemens Her Hangi İsitme Cihazi Kullanan Modeli..
Saygılarımla..

sumo xp yari dijital, teknolojisi eskimis bi cihazmis. ama bu kadar ileri isitme kaybinada cihaz bulamiyoruzki:(tiz sesleri her cihaz yukseltebiliyorda pes seslerimize yetmiyor:(
ben resound magna almak istiyorum. bu magna tam dijitalmis. pes sesleride senin sumo xp kadar yeterliymis. yani en guclu cihaz.
oticon chili varda:(pes sesleri yetersiz. napcaktim:(oticonun tam dijital, cok guclu cihazi yok.sumolarda tek mikrofon.

bu kadar ileri isitme kaybina en az 3000 para ayirmalisiniz.
ha bu arada phonak markasindan uzak durun. gurultu onlemesi hic yok.
siemensinde resound magna kadar guclu cihazi yok.

shukufe Önceki İsitme Cihazim Unitron kullanmıstım kaç yıllardır hesaplamadım..
Sumo Xp Hiç özelligi anlamadım 20 yaşındaydim o zamanla.. Merkez Tamirci yok Firmaya gönderiyor.. Merkez Tamirciler Sahtekar Yalandar işi yapıyor bekleyerek 1 haftada fazla..
Resound Manga Araştırayım bakalım nasıl bişey su + terlemeye geçirmeyen ? dijital bilemem..

3 bin liraya mal olacak halim yok.. su an akrabaları 4 bin liraya su geçirmeyen vardi sormak lazımdı.. Çift olarak kullanacagim 10 bin liraya mal olur.. Sgk Karsılacak 500 tl Tekine cift 1 bin liraya gider..
Memleket bi çocuk takılan vardi Mıntak cihazi nasıl bişey?

su gecirmeyen cihaz diye yalan soyleyip bizim paralari cebe atiyolar. hicbir isitme cihazi su gecirmez degil azcik ter gorsun hepsi bayilir bu meretler.
ama benim chili ile unutarak dusa girdim, suyu yiyince firladim. hemen pili cikarip kuruladim. bi uzuldumki. kulakta duymuyor. biraz bekleyince bisicik olmamis. oysa pil sikir sikir suydu ha.

Üst Alt