Mahallemiz de oturan bir ablamızın bir kaç sağlık sorunu var ve çalışamayacak durumda . benden yardım istedi. erken emeklilik için günü ve yılı yetiyor . ama rahatsızlıklarının iş gücü kayıp cetvelinde karşılıklarını bulamadım.
bu yüzden alacağı yüzde konusunda bir tahmin yapamadım.
ayrıca şu an çalışamadığı için bir yerdede sigortalı gözükmüyor bu da başvurusunu engelliyor. sigorta yaptıracak parası da yok .ben sigorta masraflarını ve diğer masraflarını karşılayacağım. sizlerden sadece bilgi konusunda yardım istiyorum.
15 günlük bir sigorta dönemi yeter mi (başvuru için) bir de ayın hangi döneminde başvurmam mantıklı olur. Bir de aşağıda yacacağım rahatsızlıkların yüzde olrak karşılığı nedir bana yardımcı olur musunuz. Ben anlayamadım ve karşılığını bulamadım.(cetvelde)
1 )rahimde kist oluşundan dolayı amaliyat olmuş ve rahmi alınmış.
2) cilt te liken diye bir rahatsızlığı varmış (ileri düzey)
3) bel fıtığı
4) sürekli yenileyen depresyon.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Konu başlığı nasıl değişti
bu yüzden alacağı yüzde konusunda bir tahmin yapamadım.
ayrıca şu an çalışamadığı için bir yerdede sigortalı gözükmüyor bu da başvurusunu engelliyor. sigorta yaptıracak parası da yok .ben sigorta masraflarını ve diğer masraflarını karşılayacağım. sizlerden sadece bilgi konusunda yardım istiyorum.
15 günlük bir sigorta dönemi yeter mi (başvuru için) bir de ayın hangi döneminde başvurmam mantıklı olur. Bir de aşağıda yacacağım rahatsızlıkların yüzde olrak karşılığı nedir bana yardımcı olur musunuz. Ben anlayamadım ve karşılığını bulamadım.(cetvelde)
1 )rahimde kist oluşundan dolayı amaliyat olmuş ve rahmi alınmış.
2) cilt te liken diye bir rahatsızlığı varmış (ileri düzey)
3) bel fıtığı
4) sürekli yenileyen depresyon.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Konu başlığı nasıl değişti