Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şu rahatsızlıklar %40 rapor almayı sağlar mı?

bodrumlu

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
Mahallemiz de oturan bir ablamızın bir kaç sağlık sorunu var ve çalışamayacak durumda . benden yardım istedi. erken emeklilik için günü ve yılı yetiyor . ama rahatsızlıklarının iş gücü kayıp cetvelinde karşılıklarını bulamadım.
bu yüzden alacağı yüzde konusunda bir tahmin yapamadım.
ayrıca şu an çalışamadığı için bir yerdede sigortalı gözükmüyor bu da başvurusunu engelliyor. sigorta yaptıracak parası da yok .ben sigorta masraflarını ve diğer masraflarını karşılayacağım. sizlerden sadece bilgi konusunda yardım istiyorum.
15 günlük bir sigorta dönemi yeter mi (başvuru için) bir de ayın hangi döneminde başvurmam mantıklı olur. Bir de aşağıda yacacağım rahatsızlıkların yüzde olrak karşılığı nedir bana yardımcı olur musunuz. Ben anlayamadım ve karşılığını bulamadım.(cetvelde)

1 )rahimde kist oluşundan dolayı amaliyat olmuş ve rahmi alınmış.
2) cilt te liken diye bir rahatsızlığı varmış (ileri düzey)
3) bel fıtığı
4) sürekli yenileyen depresyon.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Konu başlığı nasıl değişti

Bülent bey bu liken hakkında bilginiz varmı .çok nadir gözüken bir rahatsızlıkmış.bide rahim kaybı .bu olaydan sonra bu ablanın psikolojisi taban yapmış.ağır depresyonda.

Bir de sigorta başlangıcını ne zaman yapmam mantıklı olur .hesap kesim tarihi olayı varya. Ondan soruyorum

Üst Alt