Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Su tasarrufu yapmanın önemi..? [Soru]

byecool

Üye
Konular
55
Reaksiyonlar
0
Merhaba

Arkadaşlar, ülkemiz su zengini bir ülke değil aslında dünya da. Bir çoğumuz günde 6 defa TAK yapıyoruz. Bugun, su tasarrufu konusunda yapılan tanıtımları dikkate alarak klozetin rezervuar kısmına 1 lt lik pet şişe( su ile dolu) yerleştirdim. Artık aynı işi daha az su ile halledecem :lol: :lol: :lol: Herkesi bu uygulamaya davet ediyorum...

klozete dolu pet şişe koymak bir taraftan komik çözüm: kötü demiyorum...

Çünkü: klozet deposunda ayar var. isterseniz ayarı aşağı çekerseniz doğal olarak 1/4 dolu olarak kalacaktır. Pet şişe koymanıza gerek yok...

Bu iş için bir kaç pratik gerekiyor: depo içindeki top(yada balon) seviyesini aşağı düşürüp; klozet içine tuvalet kağıdı koyun suyu çekin: kağıt tamamen gidiyorsa ayar tamamdır. gitmiyorsa ki gidene kadar ayarı yukarı çekin.

Çok zor değil ama pet şişe komikliğinden daha iyi....

bENDE DAMACANA BAĞLAYACAKTIM AMA AŞAĞIDA Kİ İCADI GÖRDÜKTEN SONRA YURDUM İNSANININ KÜRESEL ISINMAYA BAĞLI SUSUZLUK TEHLİKESİNE KARŞI NE DENLİ MÜKEMMEL İCATLARDA BULUNDUĞUNU GÖRDÜM...

BUNUN PATENTİNİ ALMAK, MARKALAŞMAK VE SEKTÖRDE LİDER OLMAK LAZIM...

MADE IN TURKEY...

Meopius

Komik olan sensin...

Anlattığın şeyi bilmediğimi nereden biliyorsun...

Büyük resmi görmek yerine, bu resimi duvara çiviyle mi sabitlediler yoksa vidayla mı sabitlediler diye uğraşıyorsun...

Topu uca çeksen bile yine de biriken su fazla, 1 lt lik şise yi de çok rahat koyarsın...

ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün bu pet şişe olayını gazetelerde anlattığında tehlikeli demiştik. Pet şişe klozet akşamını bozar.

Mesleğim gereği bunu önermem sana ama sen bilirsin. Sadece bilgilen diye yazdım.
Black&White arkadaşımızın dalgasına neden oldumsa özür dilerim. Ancak verdiğin tepki biraz yanlış adresde...

Karar senin, ister pet kullan ister bilgilerimi..

Bir Yanlışı kendi adıma düzelteyim...

Konuyu okur okumaz bana bir süre önce gelen bu resim aklıma geldi ve burda biraz gülelim diye koydum... Bunun altında kimse ile dalga geçme olayı yoktur. Meonun dediği gibi ister pet ister bilgi isterse su... ben konudan bağımsız aklıma gelen bi olayı burda insanlarla paylaştım. Bana çok komik gelen bir resimdi, bu resime de ön yazı yazmak istedim ve yazdım...

Kim nasıl anlarsa anlasın, lütfen beni bu konuya istemim dışında sokmayınız...

SON KEZ... BU SADECE BİR ŞAKAYDI DALGA GEÇME DEĞİLDİ...

Saygılarımla,
Göksel

Üst Alt