Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2010'da hakem hastaneden rapor aldım. Yeniden rapor alabilir miyim?

turk_uaz42

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
mrb arkadasşar

ben de bu raporlarla ilgili bir şey soracaktım umarım bilgisi olan birisi vardır.

ben 2010 yılının subat ayında aksaray devlet hastanesine rapor için müracaat ettim.%33 (sürekli) oranında rapor verdiler. ben de bu orana itiraz ettim ve hakem hastane olarak
beni ankara numuneye gönderdiler ordan da %29 (sürekli) oranında sonuç çıktı.

16.12.2010 tarihinde cıkan yönetmelikte oranların biraz yükseldiğini duydum ve aksaray devlet hastanesine tekara müracat ettim müracatımın sonucunda bana yeni oranlara göre %42 (sürekli) oranında rapor verdiler.

ama benim kafamı karıştıran bir olay var ilgili yönetmelikte hakem hastanenin verdiği karar kesindir diye bir ibare var
şimdi benim yeni aldığım rapor 16.12.2010 tarihinde çıkan yönetmeliğe göre hakem hastanenin vermiş olduğu raporu geçersiz kılma özelliği var mıdır
ilerde özürlü statüsünden işe girdiğimde hakem hastanenin raporu önüme çıkar mı

cvbnız için tşk ederim

Yeni bir yönetmelik yayınlandığı ve bu yönetmelikte lehinize bir durum söz konusu olduğu için, yeni rapor çıkartma hakkınız olmuş ve siz de çıkartmışsınız. Artık geçerli olan rapor bu son aldığınız rapordur. Eski raporunuz (hakem hastanesinden alınmış bile olsa) geçersiz duruma düşmüş oluyor.

Not: Görme derecelerinizi ve aldığınız rapora dair şu başlığa cevaben güncel bilgi yazarsanız çok seviniriz: http://www.engelliler.biz/forum/sag...cek-rapor-oranlari-hakkinda-guncel-bilgi.html

göz hastalıkları:759/
sağ başlangıç kortikal katarakt + sol ambliyobi + sol ekzotropya + miyop astigmatizma + arka kapsül kesafet gk:-2,50 - 1,75 & 50 derece ile 0,4 eh

bu teşhise göre %36 oranında rapor verdiler

Üst Alt