Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2012'de aldığım raporla vergi indirimine başvurumda sorun yaşar mıyım?

AliEkber

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba,
Ben kısmet olursa önümüzdeki hafta vergi dairesine gidip vergi indirimi için başvuracam ancak aklımda bir kaç soru işareti var.Deneyimi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
17.02.2012 tarihinde şişli etfal hast. aldığım rapor ile gittiğimde tekrar hastaneye sevk edilirmiyim?
Ankara'ya gidip oranı düşen raporlardan bahsedilmiş.Örneğin benim % 56 raporum Ankara'ya gitti ve oranı düştü.Bu oran düşürülmesi sadece vergi indirimi için mi geçerli? yoksa raporum bundan sonra Ankara'nın düşürdüğü oranda mı kalacak ? Örn: Ankara'dan % 35 geldi ben artık özürlü statüsünde olmayacak mıyım?
Cevap veren-vermeyen herkese şimdiden teşekkürler.

elinizdeki saglık raporu ile vergi dairesine verebilirsiniz.tekrardan rapor için göndermezler. Elinizdeki rapor ile engelliler için saglanan haklardan faydalanabilirsiniz.

arkadaşım vergi indiri alamasanda hakların devam etmiş olur sadece erken emeklilikden faydalanamazsın. raporun oldugu gibi devam eder.

Üst Alt