Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Şubat 2019 evde bakım aylıkları e-devlet'te göründü mü?

kaplan19

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
edevlet de Evde Bakım aylığı ile bilgiler yok oldu. güncellemedenmi yoksa aylıkmı kesildi

Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünü şimdi aradım aylığımın devam ettiğini edevletde görünmemesinden bilgilerinin olmadığını söylediler. demekki edevletde güncelleme yapılıyor.

Bende her ay başı sıklıkla görünür, arada bi kayıt bulunamadı diye uyarı alırım o da güncellemeden dolayı.

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

E devlette En son alinan odeme tarihi maasin yatacagi tarihmi oluyor acaba.

Evde bakim ödemesi

Samsun evde bakım ödemesi yatmıştır allah devletimize milletimize zeval vermesin

Osmaniye normal de 13 üne yatardı ama bu ay 28 cekiyor diye e devlette 15 i görünüyor daha yatmadı Cuma günü yatacak sanırım. Maaşı yatanlar iki gün geç mi yattı sizde de acaba ?

annem babam için evde bakım maaşı alıyordu izmir bergama ilçesinde ikamet ediyor. bu ay evde bakım maaşı yatmadı acaba izmirde subat maası yattımı

Menemen sosyal hizmetler bürosu ile görüştüm bana gelir artışı nedeniyle maasın kesildiğini söylediler
gelir artışı bayram ikramiyesinden kaynaklanmış. bayram ikramiyesinin dahil edilmemesi gerektiğini söylediğimde bana tekrar müracaat edeceksiniz dediler bu konuda yardımcı olacak var mı

Üst Alt